Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ν.Μεντβέντεφ προς Δύση: «Μην δίνετε ισχυρότερους πυραύλους στην Oυκρανία γιατί η Zώνη ασφαλείας θα φτάσει μέχρι και την Πολωνία»


 Υπενθύμισε ότι τα τακτικά πυρηνικά όπλα της Ρωσίας έχουν ισχύ πολύ μεγαλύτερη από αυτή που είχαν οι πυρηνικές βόμβες που κατέστρεψαν την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Προειδοποίηση για την παράδοση ολοένα και ισχυρότερων και με μεγαλύτερη εμβέλεια πυραύλων από τις δυτικές χώρες στην Ουκρανία απηύθυνε ο πρώην Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «εάν συνεχιστεί αυτό η ζώνη ασφαλείας θα είναι μέχρι τα σύνορα της Πολωνίας ή ίσως περιέχει και την ίδια την Πολωνία»!

Υπενθύμισε επίσης ότι τα τακτικά πυρηνικά όπλα της Ρωσίας έχουν ισχύ πολύ μεγαλύτερη από αυτή που είχαν οι πυρηνικές βόμβες που κατέστρεψαν την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του στο Telegram:

«Οι ηλίθιοι Στρατηγοί του ΝΑΤΟ θέλουν ειλικρινά σχεδόν όλη η Ουκρανία να τεθεί υπό τον έλεγχο της Ρωσίας. Γι’ αυτό δίνουν στην κυβέρνηση της Ουκρανίας όπλα μεγαλύτερης εμβέλειας.

Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος Πούτιν λέει ότι για μια ειρηνική ζωή, η χώρα μας θα πρέπει να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας, εντός της οποίας το νεοναζιστικό καθεστώς δεν θα έχει την ευκαιρία να χτυπήσει στόχους σε ρωσικό έδαφος (συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, όλα τα εδάφη που επέστρεψαν στο κράτος μας).

Δεν είναι δύσκολο να υπολογιστεί ότι εάν το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί πυραύλους τύπου Storm Shadow/SCALP-EG με βεληνεκές τουλάχιστον 550 km και με απόσταση μεταξύ Belgorod και Κιέβου 429 km, σχεδόν ολόκληρο το κεντρικό και σημαντικό τμήμα της δυτικής Ουκρανίας θα καταστρεφόταν.

Με άλλα λόγια, η Ρωσία θα έπρεπε να είναι παντού εκεί (550 km συν άλλα 70-100 km για να είμαστε σίγουροι).

Διαφορετικά δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πόλεων και των χωριών μας.

Ακόμα κι αν φανταστούμε ότι έχει υπογραφεί κάποιου είδους έγγραφο με το Κίεβο (ή μάλλον με την Ουάσιγκτον), κάθε νέος ηλίθιος ναζιστής με βλήματα είναι αρκετά ικανός να το παραβιάσει. Οι συνέπειες είναι προφανείς.

Εάν συνεχιστεί αυτό, η εγγυημένη ζώνη ασφαλείας θα είναι κάπου στα σύνορα με την Πολωνία.

Ή στην ίδια την Πολωνία.

Και αυτό είναι εντελώς επικίνδυνο. Επιπλέον, τα μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα, με τα οποία η χώρα μας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ασκήσεων, είναι μια πολύ χαλαρή ιδέα.

Τέτοια όπλα (τακτικά ή μη), όπως όλοι γνωρίζουν, περιλαμβάνουν πυρηνικά φορτία που υπερβαίνουν σημαντικά τη δύναμη του Little Boy και του Fat Man (αναφέρεται στις πυρηνικές βόμβες που κατέστρεψαν Χιροσίμα και Ναγκασάκι).

Υπολογίστε λοιπόν προσεκτικά το εύρος των όπλων που διαθέτετε στους Ναζί, κύριοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις