Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Τα 3 ζώδια που θα δουν καρμικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Κρόνου στους Ιχθύες

 


Ο Κρόνος ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύες από το Σάββατο 29 Ιουνίου, ένα ταξίδι που θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του θεϊκού συγχρονισμού, του κάρμα, ακόμα και των ορίων, και αυτή η ανάδρομη περίοδος θα φέρει καρμικές αλλαγές σε τρία ζώδια.

Ο Κρόνος σας βοηθάει να γίνετε αρκετά συγκροτημένοι ώστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Σας προκαλεί να βελτιώσετε τον εαυτό σας δουλεύοντας σκληρότερα και δεσμευόμενοι στους στόχους σας. Όταν είναι ανάδρομος, καλείστε να εστιάσετε προς τα μέσα και όχι στις εξωτερικές αλλαγές. Αυτό σας επιτρέπει να ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε ότι καλείστε να επιδιώξετε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία.

Αν και ο Κρόνος μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περιορισμένοι χρειάζεται να σκεφτείτε ότι δημιουργεί αυτή την ένταση μόνο όταν αντιστέκεστε στην αλλαγή ή την ανάπτυξη. Αν παραδοθείτε και αντέξετε τις όποιες προκλήσεις, η ελευθερία και η αφθονία θα είναι σίγουρα δικές σας.

Tα 3 ζώδια που βιώνουν καρμικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Κρόνου στους Ιχθύες

  • Ιχθύες
  • Δίδυμοι
  • Υδροχόος

Ιχθύες

Μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι με όλη την πρόσφατη δουλειά που κάνατε αλλά θα έρθει μια ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να δουλέψετε πιο έξυπνα και όχι πιο σκληρά. Ο Κρόνος μετακινήθηκε για πρώτη φορά στο ζώδιό σας τον Μάρτιο του 2023 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Μάιο του 2025. Βρίσκεστε τώρα στην τελική ευθεία. Εμπιστευτείτε ότι αυτός ο ρυθμός δεν είναι αόριστος.

Είχατε πάντα αμέτρητα όνειρα για τον εαυτό σας και τη ζωή σας, αλλά πολλά από αυτά έμειναν απλώς όνειρα. Για να εκδηλώσετε πραγματικά την αφθονία και την επιτυχία που επιθυμείτε για τη ζωή σας, δεν χρειάζεται μόνο δέσμευση, αλλά και σκληρή δουλειά.

Ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιο σας σας δίνει την ευκαιρία να επιβραδύνετε λίγο. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι έχετε πολλά να κάνετε, θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για περισυλλογή. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε και να κατανοήσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν άλλοι να σας βοηθήσουν στις επιδιώξεις σας, αντί να συνεχίσετε να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη φάση για να προβληματιστείτε σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρόνο σας και την πορεία που ακολουθείτε, ειδικά αν υπάρχουν αλλαγές στις οποίες αντιστέκεστε. Κάντε μια λίστα με αυτές τις επαφές και τους φίλους σας και δείτε αν κάποιος μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από μέρος της δουλειάς που έχετε αναλάβει μόνοι σας.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ανακατατάξεις στην επίτευξη των ονείρων σας και να αρχίσετε να ζητάτε βοήθεια. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα βιώσετε ανάπτυξη, αλλά θα προσελκύσετε και την αφθονία που ονειρεύεστε.

Δίδυμοι

Η καριέρα σας έχει κινηθεί τόσο πολύ από πέρυσι, που ίσως σας είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλες τις αλλαγές, Δίδυμοι. Τα καλά νέα είναι ότι σημειώνετε σημαντική πρόοδο, όχι μόνο στην επίτευξη μεγαλύτερης επιτυχίας, αλλά και στο να αισθάνεστε επιτέλους ότι ζείτε γι’ αυτό που προοριζόσασταν.

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες, αυτό το διάστημα έχει να κάνει με μια αλλαγή στην καριέρα σας, την επιστροφή σας στην εκπαίδευση ή την προσπάθεια να επεκταθείτε και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Αν και τους τελευταίους μήνες είχατε την αίσθηση ότι τα εργασιακά θέματα κυριαρχούσαν στη ζωή σας, τώρα θα αρχίσετε να έχετε περισσότερο χώρο στη ζωή σας για άλλα θέματα που θα σας δώσουν την επιβεβαίωση που αναζητούσατε.

Όσο ο Κρόνος κάνει ανάδρομη πορεία στους Ιχθύες, οι εξωτερικές εργασίες και οι εργασιακές ευθύνες μειώνονται. Αντ’ αυτού, θα νιώσετε ότι σας ζητούν να είστε απλά παρόντες. Μην το σκέφτεστε ως ανακοπή του ρυθμού, αλλά μάλλον ότι καθοδηγείστε να αναλογιστείτε πώς αισθάνεστε για όλα όσα έχετε δημιουργήσει.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εστιάσετε περισσότερο στη συνολική ισορροπία της ζωής σας, καθώς έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ταξιδέψετε ή ακόμα και για άλλες ασχολίες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η επιτυχία που προσπαθείτε να κερδίσετε σας κάνει να νιώθετε όπως ελπίζατε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μικρή στροφή για να νιώσετε καλύτερα με τα επιτεύγματά σας. Θυμηθείτε ότι ο στόχος είναι να εργαστείτε σε έναν τομέα που στην πραγματικότητα δεν αισθάνεστε σαν δουλειά.

Μπορεί να απαιτεί χρόνο, πειθαρχία ή ακόμη και πολλές ώρες εργασίας, αλλά δεν πρέπει να εξαντλεί την ψυχή σας. Όσο περισσότερο μπορείτε να τιμάτε το πώς θέλετε να αισθάνεστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να πάρετε αυτό το χρόνο και να αγκαλιάσετε τις ευκαιρίες που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ισορροπία και αφθονία.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να πάρεις ξανά τα ηνία της ζωής σου, Υδροχόε, και να επικεντρωθείς στον οικονομικό σου πλούτο και τη σταθερότητά σου. Έχετε πολλά όνειρα, αλλά για να τα πραγματοποιήσετε, πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα (ή τουλάχιστον να ασκήσετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στα οικονομικά σας).

Όσο κι αν μερικές φορές τείνετε να βλέπετε τα χρήματα περισσότερο ως ενόχληση παρά ως ανάγκη, θα σας ωφελούσε πολύ να αλλάξετε αυτή την οπτική και να σεβαστείτε την αξία που έχουν στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να είστε τσιγκούνηδες αλλά πρέπει να σεβαστείτε ότι θα χρειαστείτε ένα συγκεκριμένο οικονομικό υπόβαθρο για να υλοποιήσετε πολλά από αυτά που έχετε ονειρευτεί.

Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύες σας καλεί να προβληματιστείτε περισσότερο για τα οικονομικά σας, την αξία που αποδίδετε στα χρήματα και ποια πιστεύετε ότι είναι η προσωπική σας αξία. Μόλις αποκτήσετε χρήματα, τα ξοδεύετε αμέριμνα ή προσπαθείτε να αποταμιεύετε και να φροντίζετε τα χρέη σας;

Αυτά είναι πολλά από τα ερωτήματα που ο Κρόνος θα σας καλέσει να διερευνήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και ενώ μπορεί να χρειαστεί να εξετάσετε πιο προσεκτικά το τελικό σας αποτέλεσμα, είναι επίσης μια απόφαση που θα σας φέρει την ανταμοιβή του μεγαλύτερου πλούτου.

Να θυμάστε ότι ο Κρόνος προσκαλεί μια ορισμένη αφοσίωση και δέσμευση για ανάπτυξη και βελτίωση, οπότε το να ξοδεύετε χρόνο και χρήματα με σύνεση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σας ωφελήσει σημαντικά.
Όλα όσα σας ζητά ο Κρόνος να κάνετε είναι μόνο για να σας προετοιμάσει για την αφθονία που ζητάτε. Γι’ αυτό αγκαλιάστε αυτή την περίοδο οικονομικής αναθεώρησης με την πεποίθηση ότι, κυριολεκτικά, θα αποδώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις