Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

«Xτύπημα μέσα στις ΗΠΑ στον ορίζοντα»! Αντισυνταγματάρχης σημαίνει «συναγερμό» - OΟ πλανήτης κρατάει την ανάσα του


 Ένας πρώην αξιωματούχος των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι θα υπάρξει μια μεγάλη επίθεση στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών το επόμενο διάστημα εξαιτίας εν μέρει των πολιτικών ανοιχτών συνόρων του Τζο Μπάιντεν.

Ο Αντισυνταγματάρχης Σκοτ ​​Μαν, μιλώντας στο Newsmax πριν μερικές μέρες ισχυρίστηκε πως πηγές βετεράνων στο Αφγανιστάν του είπαν να περιμένει ένα μεγάλο τρομοκρατικό γεγονός εντός των ΗΠΑ μέσα στον επόμενο χρόνο.

«Αυτό που λένε είναι ότι υπάρχει επικείμενη επίθεση στον ορίζοντα με πολλή υπόγεια δραστηριότητα εντός Αφγανιστάν», είπε ο Μαν στον οικοδεσπότη Robb Schmitt.

Ο Μαν ήταν μέρος της Task Force Pineapple, μιας εθελοντικής ομάδας εργασίας βετεράνων των ΗΠΑ για να φυγαδεύσει Αμερικανούς πολίτες και Αφγανούς συμμάχους μετά την κατάληψη του Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν.

Ο Μαν συνέχισε να επικρίνει τον αμερικανικό μηχανισμό πληροφοριών και τους πολιτικούς επειδή επέτρεψαν την επιστροφή στις ίδιες συνθήκες λίγο πριν τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, που οδήγησαν σε ενδυνάμωση των εγχώριων δυνάμεων παρακολούθησης και στον παγκόσμιο «Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας».

«Είμαστε εδώ πριν. Το ζήσαμε αυτό πριν. Ορκιστήκαμε «Ποτέ ξανά» στις 11 Σεπτεμβρίου και ξοδέψαμε 20 χρόνια για να το αντιμετωπίσουμε», εξήγησε ο Μαν.

Ο Μαν ισχυρίστηκε ότι από τότε που ο Τζο Μπάιντεν «εγκατέλειψε» το Αφγανιστάν, αφήνοντας δισεκατομμύρια δολάρια στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων, ο κίνδυνος της τρομοκρατίας επέστρεψε.

Τι ετοιμάζεται άραγε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις