Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Νέα καταγγελία από 43χρονη για γνωστό δικηγόρο: «Με χτύπησε με το αυτοκίνητο εν κινήσει»


 Για την επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από γνωστό δικηγόρο, μίλησε η 43χρονη εξίσου δικηγόρος, υποστηρίζοντας ότι με τον δικηγόρο διατηρούσε σχέση ενώ ταυτόχρονα ήταν και εργοδότης της.

«Άρχισε να με βρίζει, ότι είμαι ένα δικηγορικό τίποτα. Όταν τόλμησα να αντιδράσω, σήκωσε το χέρι του και με χτύπησε. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει», περιέγραψε η 43χρονη, μιλώντας στο Mega.

«Μου έχει κάνει μήνυση ότι εγώ τον χτύπησα. Μέσα στην παράνοια της στιγμής κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τον ακούμπησα καθόλου», σημείωσε η ίδια για την επίθεση.

Μάλιστα, η γυναίκα αποκάλυψε ότι λάμβανε από το συγκεκριμένο γραφείο «το εξευτελιστικό ποσό των 400 ευρώ» και έπαιρνε και κάποια χρήματα ως αμοιβή από υποθέσεις. «Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια, μετά το συμβάν με τον ξυλοδαρμό, ο δικηγόρος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, ζητώντας συγγνώμη.

Από την πλευρά του, ο γνωστός δικηγόρος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα όσα ισχυρίζεται η 43χρονη, τονίζοντας ότι εκείνος είναι το θύμα αυτής της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις