Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Κατιάνα Μπαλανίκα για Γιώργο Μαρίνο: «Μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα»


 Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παραχώρησε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η επιτυχημένη ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στον Στηβ Κακέτση, αλλά και στον Γιώργο Μαρίνο.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το «Dolce Vita». Υπήρξε ένα διάστημα μεγάλο που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο. Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στο «Dolce Vita». Η «Σάσα» αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δεν θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες».

Ακόμα εξήγησε: «Η ατάκα με την οικοδομή είχε βγει από κάποιο φίλο μου. Την περίοδο εκείνη απέφευγα το φλερτ. Καταρχήν φορούσα περούκα και στον δρόμο κυκλοφορούσα με το μαλλί μου, το οποίο ήταν μαύρο μέχρι την πλάτη».

Σε ερώτηση για τον Αλέξανδρο Ρήγα, απάντησε: «Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του «Dolce Vita». Το «Delete” στον Αλέξανδρο Ρήγα δεν νομίζω να το πάρω πίσω. Όταν πιστεύω ότι μπορεί να πονέσω ξανά, τότε δεν θέλω».

«Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ»

Αναφερόμενη στον Στηβ Κακέτση, εξομολογήθηκε πως: «Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει «φύγει» ο Στηβ, σαν κάπου να βρίσκεται. Είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλαιότερα. Αλλά είχε και προβλήματα υγείας.

Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ, γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ. Έπρεπε να είμαι. Εγώ έπρεπε να το αναλάβω αυτό, απ’ όλες τις απόψεις!».

«Θύμωσε πολύ όταν τον παντρεύτηκα»

Σχετικά με τον Γιώργο Μαρίνο, η Κατιάνα Μπαλανίκα εξήγησε: «Με τον Γιώργο Μαρίνο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν στη σχολή. Μετά πέρασα την «σχολή» του Γιώργου, ξενυχτάγαμε για να τα καταφέρουμε, γιατί ήμουν ανεπίδεκτη μαθήσεως. Μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα. Υπήρχε ένας έρωτας και μια κτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο Μαρίνο. Θύμωσε πολύ όταν τον παντρεύτηκα. Μετά ήμασταν ξανά μαζί, δουλέψαμε ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις