Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Παραδοχή βόμβα απο τον πρώην διευθυντή του CDC: Μας πίεσαν οι φαρμακευτικές να τους εμβολιάσουμε όλους – Οι εντολές που δίναμε δεν βασίζονταν στην επιστήμη!


 Ο πρώην διευθυντής του CDC παραδέχτηκε ότι υπήρξε «τεράστια πίεση από τη φαρμακοβιομηχανία» για να τους εμβολιάσουν όλους, και πως οι εντολές που έδιναν δεν βασίζονταν στην επιστήμη αλλα στο συναίσθημα!

Είστε σε θέσει να καταλάβετε τι έκαναν οι κυβερνήσεις στα παιδιά σας – Κατέστρεψαν την υγεία σας και την υγεία των παιδιών σας, ενώ ήξεραν τι κάνουν!

Ο Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ πρώην διευθυντής του CDC, παραδέχτηκε στη κάμερα πως προσπάθησε να δώσει προτεραιότητα στους ηλικιωμένους, αλλα οι φαρμακευτικές ήθελαν να εμβολιάσουν και τα παιδιά. Ισχυρίζεται επίσης, πως προσπάθησε να παρακολουθεί ως όφειλε τα άτομα που είχαν Covid ενώ είχαν εμβολιαστεί». Αλλά δεν του το επέτρεψαν γιατί θα έδειχνε πως τα εμβόλια δεν λειτουργούσαν!

Στο παρακάτω βίντεο παραδέχεται πως:

Οι υποχρεωτικές εντολές των εμβολίων ήταν μια τρομερή απόφαση. Ήταν «συναισθηματικές» και δεν βασίζονταν στην επιστήμη – Δεν υπήρχε λογική καμμιά λογική απόφαση πίσω απο αυτό, να εμβολιάσουμε υγιείς, και νέους ανθρώπους.


Εχουμε άλλη μια παραδοχή του εγκλήματοςόπως είχαμε απο τον υπέυθυνο του λευκού οίκου Dr. Fauci πως όλα ήταν ψέματαΤώρα απο τον πρώην διευθυντή του CDC! Είπαν όλα όσα ισχυριζόμασταν απο την αρχή, προσπαθώντας να αποτρέψουμε τον κόσμο να κάνει τα θανατηφόρα εμβόλια. Κι αυτό επειδή παραολουθούσαμε την επιστήμη, που οι ίδιοι παραδέχτηκαν πως δεν το έκαναν!

Έλληνες προσέξτε μη τους δώσετε περισσότερη δύναμη, οι άνθρωποι αυτοί είναι εγκληματίες. Αποτρέψτε τους φίλους και τους συγγενείς σας να τους ψηφίσουν στις εκλογές. χρειαζόμαστε κάθαρση τώρα!

Κανένα απο τα μεγάλα συστημικά κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης δεν μίλησαν και δεν θα μιλήσουν γιαυτό. Κανένας μεγαλοδημοσιογράφος δεν θα απολογηθεί μετά απο αυτές τις αποκαλύψεις και κανένας, απο τους ακαταδίωκτους γιατρούς δεν θα ζητήσουν συγνώμη που σας κατέστρεψαν την υγεία!Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις