Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

«Ήρθε η ώρα να είμαστε πιο Eπιθετικοί! Nα απωθήσουμε τους αντεμβολιαστές»! - Προαναγγελία όσων έρχονται; Tι είπε ο επικεφαλής του ΠΟΥ


 «(Υπάρχει) η σοβαρή πρόκληση που προέρχεται από τους αντεμβολιαστές! Νομίζω ότι πρέπει να εκπονήσουμε μία στρατηγική για να τους ωθήσουμε πραγματικά πίσω, επειδή τα εμβόλια λειτουργούν, τα εμβόλια επιδρούν στους ενήλικες και έχουμε την επιστήμη, τα στοιχεία με το μέρος μας.

Νομίζω ότι είναι καιρός να είμαστε πιο επιθετικοί για να απωθήσουμε τους αντεμβολιαστές.

Θεωρώ ότι χρησιμοποιούν τον Covid ως ευκαιρία και γνωρίζετε όλο τον όλεθρο που δημιουργούν…”!

Τάδε έφη ο επικεφαλής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγεσούς, εμφανώς ενοχλημένος που ακόμα δεν έχει κατοχυρωθεί η παγκόσια Συμφωνία για την Πανδημία, τιμώντας «τα 50 χρόνια προόδου στον εμβολιασμό»!

Στο 9.11:

Αυτά ισχυρίστηκε ο Τέντρος με αφορμή την παραπάνω εκδήλωση:

Τιμάμε την απίστευτη επιτυχία του ΠΟΥ για το Διευρυμένο Πρόγραμμα Εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια. Δείχνει τι είναι ανθρωπίνως δυνατό:

– Τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές έχουν σωθεί από το 1974 – κατά μέσο όρο περισσότερες από 8.000 κάθε μέρα, για 50 χρόνια.

– Σήμερα, περίπου 4 στα 5 παιδιά στον κόσμο έχουν λάβει 3 δόσεις του εμβολίου κατά της διφθερίτιδας, του τετάνου και του κοκκύτη – ασθένειες που κάποτε ήταν θανατική ποινή.

– Το πρόγραμμα βοηθά εκατομμύρια παιδιά, εφήβους και ενήλικες να έχουν πρόσβαση σε εμβόλια κατά 30 ασθενειών.

– Με την πρόσφατη ανάπτυξη νέων εμβολίων, όπως αυτά κατά της ελονοσίας, μπορούν να σωθούν εκατομμύρια περισσότερες ζωές. Αυτή η πρόοδος προκύπτει από την συνεργασία – ηγέτες, επιστήμονες, κοινωνία των πολιτών, κοινότητες και οικογένειες που έχουν εργαστεί μαζί για να πραγματοποιήσουν το όνειρο του εμβολιασμού για όλους. Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις