Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

«Το θηρίο ζήτησε μωρό! Πρέπει να του δώσουμε»! O πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ μιλά για σατανικές τελετές - Άφωνος έμεινε ο Τάκερ

 


Το δίκτυο εγκληματικών συμμοριών MS-13 της Κεντρικής Αμερικής, που έχει διεισδύσει στις ΗΠΑ, ασκεί σατανισμό και κάνει τελετουργικές θυσίες παιδιών, ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Nayib Bukele τον Tucker Carlson.

Συζητώντας τον σχηματισμό και την προβολή του MS-13 στο Ελ Σαλβαδόρ ως ένα δολοφονικό διεθνές καρτέλ ναρκωτικών, ο Bukele περιέγραψε την συμμορία «σατανική», λέγοντας ότι καθώς μεγάλωνε σε μέγεθος και επεκτάθηκε στις ΗΠΑ, η συμμορία «έγινε σατανική» και «άρχισε να κάνει σατανικές τελετουργίες.”

Ο Bukele συνέχισε περιγράφοντας πώς ένα φυλακισμένο πρώην μέλος που διέπραξε πολλές δολοφονίες για την συμμορία είπε σε συνεντεύξεις ότι δεν ήταν πλέον συνδεδεμένος με το MS-13 αφού αρνήθηκε να συμμετάσχει στην τελετουργική θυσία ενός μωρού: «Είχα συνηθίσει να σκοτώνω ανθρώπους. Αλλά σκότωσα για έδαφος. Σκότωσα για να μαζέψω χρήματα. Σκότωσα για εκβιασμό. Αλλά ήρθα… σε αυτό το σπίτι και ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν ένα μωρό ».

«Και αυτός, ο δολοφόνος που είχε σκοτώσει δεκάδες ανθρώπους, είπε, «Ω, περίμενε, τι κάνουμε; Γιατί θα σκοτώσουμε αυτό το μωρό;». Και του είπαν, γιατί το θηρίο ζήτησε μωρό. Πρέπει λοιπόν να του δώσουμε ένα μωρό … Έτσι έφυγε από την συμμορία», είπε ο Μπουκέλε.

«Είχε πάει φυλακή γιατί είναι δολοφόνος. Αλλά έφυγε από την συμμορία γιατί δεν μπορούσε να ανεχθεί αυτό που έβλεπε», περιέγραψε ο Μπουκέλε, προσθέτοντας ότι είχε ακούσει για μια παρόμοια τελετουργική δολοφονία να συνέβη πρόσφατα στις ΗΠΑ.

«Υπάρχει ένας πνευματικός πόλεμος, και ένας φυσικός πόλεμος, και ο φυσικός πόλεμος… αυτό είναι το ανεπίσημο. Αυτή είναι η τεχνητή εκδοχή. Το πνευματικό, αν κερδίσεις τον πνευματικό πόλεμο, θα αντανακλάται στον φυσικό πόλεμο», είπε ο Μπουκέλε στον Τάκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις