ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα, προσθέστε λίγο λάδι και σοτάρετε το χοιρινό (1 κιλό) κομμένο σε μικρά κομμάτια.
Στη συνέχεια, προσθέστε 1 ξερό κρεμμύδι, 1 φρέσκο κρεμμύδι, 5 σκελίδες σκόρδο και μια κονσέρβα μανιταριών. Συνεχίστε το σοτάρισμα.
Σβήστε με λευκό κρασί και προσθέστε 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες, 1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο ξύδι, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, 5 κόκκους μπαχάρι, λίγο μπούκοβο, 1 φύλλο δάφνης και χυμό από μισό πορτοκάλι.
Προσθέστε λίγο νερό και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά.
Όταν το κρέας είναι έτοιμο, διαλύστε 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ με χυμό από μισό λεμόνι και λίγο ζουμί από το χοιρινό. Ρίξτε το στην κατσαρόλα και ανακατέψτε ελαφρώς.
Αποσύρετε από τη φωτιά και ετοιμάστε το πιλάφι από το ζουμί του χοιρινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου