Ο δικός μας Άκης Τεμπερίδης μίλησε εφ όλης της ύλης για το νέο νόμο που καταστρέφει μια εναλλακτική μορφή τουρισμού με μεγάλη δυναμική
Σε μια εφ όλη της ύλης συζήτηση γύρω από τον αυτοκινούμενο τουρισμό συμμετείχε ο συνεργάτης μας, Άκης Τεμπερίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό DION. Αφορμή , ήταν η τροποποίηση ενός νόμου που καταστρέφει μια υπό άνθηση στη χώρα μας μορφή τουρισμού με μεγάλη δυναμική.
Τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα βρίσκονται υπό διωγμό καθιστώντας την Ελλάδα, από ιδανικό προορισμό, μια χώρα εχθρική και απαγορευτικά προς τα campers.
Aν υπάρχει λοιπόν κάποιος ο οποίος μπορεί να μιλήσει σχετικά με το συγκεκριμένο είδος τουρισμού, αυτός είναι ο Άκης Τεμπερίδης, ο οποίος έχει γυρίσει με την οικογένεια του και αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, όλο τον κόσμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου