Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025

Χερσόνησος: Τουρίστας κατήγγειλε βιασμό από έναν 24χρονο Έλληνα - Η υπόθεση έχει ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές


 Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε 28χρονος τουρίστας από τη Γαλλία, καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού από 24χρονο Έλληνα, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μηνύματα και αποφάσισαν να συναντηθούν από κοντά. 

Ο 24χρονος φέρεται να μετέβη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο τουρίστας, προκειμένου να τον παραλάβει με το αυτοκίνητό του.

Ο 28χρονος υποστηρίζει ότι ο φερόμενος δράστης τον οδήγησε σε απομονωμένο σημείο, όπου – όπως καταγγέλλει – τον ακινητοποίησε, τον άρπαξε από τον λαιμό και τον βίασε.

Η υπόθεση έχει ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές, ενώ εξετάζονται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της συνάντησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις