Την πρώτη του εκτίμηση για τον καιρό του Δεκεμβρίου και των Χριστουγέννων έκανε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας λέγοντας ότι με βάση τα μοντέλα προβλέπεται καλοκαιρία με τη θερμοκρασία να είναι λίγο ανεβασμένη σε σχέση με τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο καιρός το επόμενο διάστημα, αναμένεται να είναι καλός μετά την πρόσφατη κακοκαιρία που προκάλεσε προβλήματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως στη Μυτιλήνη και την Πρέβεζα.
Αναφορικά με τον καιρό των Χριστουγέννων αφού πρώτα επισημαίνει ότι τα στοιχεία είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιηθούν, τις γιορτινές μέρες ο καιρός θα είναι καλός, με τη θερμοκρασία να είναι λίγο ανεβασμένη σε σχέση με τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Βροχές αναμένονται σε δυτική Ελλάδα, Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου