Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2025

Χτυπάνε τα δηλητήρια στο μυοκάρδιο – 55χρονος στη Θεσσαλονίκη κατέρρευσε στη μέση του δρόμου εντελώς ξαφνικά

 


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 29/12 στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, όταν ένας 55χρονος που μαζί με ένα φίλο του κατευθυνόταν σε ένα φαρμακείο για να αγοράσει φάρμακα για την μητέρα του, ξαφνικά κατέρρευσε.

Διασωληνώθηκε αμέσως

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ -2 Θεσσαλονίκης, η κινητοποίηση ήταν άμεση. «Στο σημείο εφαρμόστηκαν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και εξειδικευμένη υποστήριξη της ζωής, σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα διαχείρισης καρδιακής ανακοπής. Ο ασθενής διασωληνώθηκε επί τόπου

Οι προσπάθειες αναζωογόνησης συνεχίστηκαν καθ’ οδόν κατά τη διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου» για περαιτέρω αντιμετώπιση.

Στο περιστατικό επιχείρησαν δύο μηχανές ταχείας ανταπόκρισης, ένα συμβατικό ασθενοφόρο και μία Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις