Συνταγή: παστουρμαδοπιτάκια
Υλικά για 4 κομμάτια
1/2 φύλλο γιουφκά
8 φέτες παστουρμά καραμανλίδικο μόσχου
40 γραμμάρια (4 μπαστουνάκια) κασέρι Θράκης
4 λεπτές φέτες ντομάτας
σπορέλαιο για τηγάνι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φύλλο γιουφκά σε τέσσερα τρίγωνα κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τον #παστουρμά.
Σε κάθε τριγωνικό φύλλο τοποθετούμε μια φέτα παστουρμά, ένα μπαστουνάκι κασέρι, μια ροδέλα ντομάτα και το τυλίγουμε σφιχτά.
Σε βαθύ τηγάνι με σπορέλαιο σε δυνατή φωτιά τηγανίζουμε τα #παστουρμαδοπιτάκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με γιαούρτι.
Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός τα “έψαλλε” στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ψήφιση του γάμου ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
-
H Kami Girl στο facebook: EΛΑ ΝΑ KANOYME ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....
-
Κασσινα Βασιλικη Eίναι η γνώμη μου ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ :
-
Τα περιβόητα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams που έχουν εδώ και μήνες σταλεί στην Ουκρανία, καίγονται ή καταλαμβάνονται σε άθικτη κατάσταση...
-
Φορώντας ένα στρατιωτικό μπλουζάκι και ένα παντελόνι παραλλαγής, μία νεαρή κοπέλα περιφέρεται ως…Ουκρανή σε βομβαρδισμένο τοπίο (που δεν ξ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου