Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017

Παστουρμαδοπιτάκια

Συνταγή:  παστουρμαδοπιτάκια
Υλικά για 4 κομμάτια


1/2 φύλλο γιουφκά
8 φέτες παστουρμά καραμανλίδικο μόσχου
40 γραμμάρια (4 μπαστουνάκια) κασέρι Θράκης
4 λεπτές φέτες ντομάτας
σπορέλαιο για τηγάνι
Εκτέλεση

Κόβουμε το φύλλο γιουφκά σε τέσσερα τρίγωνα κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τον #παστουρμά.
Σε κάθε τριγωνικό φύλλο τοποθετούμε μια φέτα παστουρμά, ένα μπαστουνάκι κασέρι, μια ροδέλα ντομάτα και το τυλίγουμε σφιχτά.
Σε βαθύ τηγάνι με σπορέλαιο σε δυνατή φωτιά τηγανίζουμε τα #παστουρμαδοπιτάκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.
Σερβίρουμε αμέσως και συνοδεύουμε με γιαούρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις