Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

«Περιμένω να έρθω στην ΑΕΚ»

Ο Μίτσελ εξηγεί γιατί θέλει να γυρίσει στην Ένωση

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα, μόλις μείνει ελεύθερος από την Μπέρμιγχαμ, δηλώνει πως είναι ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός μέσος εξήγησε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελείτο σημαντικότερο λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στον «Δικέφαλο» αντί να πάει σε ομάδα της πατρίδας του, ενώ τόνισε ότι είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, έχοντας ήδη κάνει προετοιμασία με την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα:

Για την περίπτωση επιστροφής του στην ΑΕΚ:
«Περιμένω ειδοποίηση από τον μάνατζέρ μου, πρέπει πρώτα να λύσω το συμβόλαιο με την Μπέρμιγχαμ και μέχρι να συμβεί αυτό προτιμώ να μη μιλήσω».

Για τις δηλώσεις του εκπροσώπου του περί συμφωνίας:
«Αφού το είπε ο μάνατζέρ μου, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Περιμένω να τελειώσει το θέμα με την Μπέρμιγχαμ και να έρθω».

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του:
«Είμαι έτοιμος. Έχω κάνει κανονικά προετοιμασία με την Μπέρμιγχαμ, έχω αγωνιστεί σε κάποια φιλικά, σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Γνωρίζω άλλωστε και την ομάδα και δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής».

Για την μείωση που δέχεται στις αποδοχές του:
«Είμαι νέος ακόμη και σ' αυτή τη φάση της καριέρας μου δεν αποτελούν προτεραιότητά μου τα χρήματα. Ήθελα να βρω μία ομάδα όπου θα είμαι ευτυχισμένος, κάνοντας αυτό που αγαπώ και γνωρίζω, να παίζω μπάλα. Και στην ΑΕΚ ξαναβρήκα τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Για το αν έχει έρθει σε
επαφή με τον Χιμένεθ:
«Δεν έχω μιλήσει την τελευταία εβδομάδα με τον Μανόλο. Ό,τι ήταν να πούμε, άλλωστε, το έχουμε πει σε προηγούμενες επικοινωνίες που είχαμε».

Για το λόγο που προτίμησε την ΑΕΚ, έναντι των Χετάφε και Εσπανιόλ:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν όλοι στην ΑΕΚ και γι' αυτό ήθελα να μείνω, προτιμώντας την από τις ισπανικές ομάδες. Δεν κρύβω όμως ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παραμονή του Μανόλο. Μου αρέσουν ο τρόπος που δουλεύει στις προπονήσεις, η φιλοσοφία του, ο τρόπος που βλέπει το ποδόσφαιρο, το πώς μεταδίδει τις ιδέες του στους παίκτες».

Για τους οπαδούς της «Ένωσης»:
«Τους ευχαριστώ πολύ για την αγάπη τους, δεν μου αρέσει όμως να λέω λόγια και να δίνω υποσχέσεις, προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις