Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9-10-2011, 18:00 ΩΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ & ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ & ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΠΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 16:00 ΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ , ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ:
“ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ”
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ
ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ.
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ( ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ).

ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ , ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ . ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΑΘΗΤΕΣ , ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ,ΕΜΠΟΡΟΙ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ & ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ … ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: KAI ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.
Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΙΑ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΙΧΤΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΕ BLOGS, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, INTERNET.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
9-10-2011 ΣΤΙΣ 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις