Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Καρχιμάκης. Δεν θα με διώξουν από την Ιποκράτους πραξικοπήματα και ρεσάλτα

Για «πραξικόπημα» και «ρεσάλτο» μιλούν στην Ιπποκράτους σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν την πλευρά Βενιζέλου να θέτει στο Πολιτικό Συμβούλιο της Παρασκευής θέμα «ηθικού ασυμβίβαστου» του Μιχάλη Καρχιμάκη λόγω της συγγενικής του σχέσης με τον ανθυποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Παπουτσή.

Ο ίδιος ο κ. Καρχιμάκης θεωρεί απαράδεκτη την επίθεση που εξαπολύουν εναντίον του και σε συνεργάτες του αναφέρει: «Αυτό είναι ρεσάλτο, είναι....... πραξικόπημα. Οι μισοί απ' αυτούς δεν θα υπήρχαν αν δεν δούλευα εγώ» λέει και θυμίζει ότι δημοσκοπική κατάρρευση της Ν.Δ. το 2008 ξεκίνησε από την αποκάλυψη που έκανε ως βουλευτής της off shore εταιρείας του Γιώργου Βουλγαράκη.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επίσης σε κατ' ιδίαν συνομιλίες του προτάσσει και το στοιχείο της ενότητας αλλά και της κατάρρευσης της βάσης του ΠΑΣΟΚ: «Δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος, έχει μίσος εναντίον μας; Δε χωράνε αντιπαραθέσεις. Να τελειώνουμε με τις μάχες μίσους, ρεσάλτου και ρεβάνς! Πρέπει να δείξουμε ομοιογένεια. Είμαστε όλοι απαιτούμενοι και χρειαζούμενοι».
Συνεργάτες του κ. Καρχιμάκη απαντώντας επί της ουσίας στις αιτιάσεις περί επηρεασμού ή νόθευσης των αποτελεσμάτων τονίζουν ότι σύμφωνα με το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ τις εσωκομματικές εκλογές για διοργανώνει η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) υπό τον Γιώργο Ανωμερίτη. «Στην ΕΚΑΠ αναφέρονται οι οργανώσεις, όχι στον Γραμματέα ή στο Πολιτικό Συμβούλιο» λένε προσθέτοντας ότι στην Επιτροπή θα συμμετάσχουν και 2 εκπρόσωποι από κάθε υποψήφιο για να διασφαλιστεί η αμεροληψία.
Ο γραμματέας συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος του ζήτησε να ορίσει συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου μεθαύριο Παρασκευή στις 13.00 οπότε και επιστρέφει από τις Βρυξέλλες και τη σύνοδο του ΕΣΚ.
Με πλhροφορίες από το iefimerida
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις