Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Δεν θα κάτσω στη θέση του Πρωθυπουργού, χωρίς να είμαι Πρωθυπουργός

Εδώ ο κόσμος χάνετε και αυτός κάνει όνειρα...
ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό!!!


Ισχυρή κυβέρνηση έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας πως....
«ο κόσμος δεν θέλει ακυβερνησία, θέλει να υπάρχει μια ισχυρή εντολή για να γίνουν τολμηρά πράγματα – μιλάμε για ισχυρή εντολή».


Ο Πρόεδρος της ΝΔ συνομίλησε και απάντησε σε ερωτήσεις νέων επαγγελματιών, επιστημόνων αλλά και ανέργων, ζητώντας «να σπάσουμε τα κατεστημένα του χθες και να προχωρήσουμε σε νέες λύσεις, με μια πολιτική που να αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες πολίτες και πάνω από τα κόμματα». Το ζητούμενο είναι να αγκαλιάσουμε όλους τους πολίτες για να γίνει ορμητικό το ποτάμι που θα μας πάει στην ανάπτυξη, πρόσθεσε.


Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε πως το ζητούμενο για την επόμενη μέρα είναι η ανάπτυξη, υπεραμύνθηκε της στάσης που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα, δηλώνοντας πως έχει δικαιωθεί, ενώ απέρριψε τα σενάρια για συγκυβέρνηση.


«Δεν θα κάτσω στη θέση του Πρωθυπουργού, χωρίς να είμαι Πρωθυπουργός»,τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ έχει ένα συγκεκριμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για την έξοδο από την κρίση.


«Το ’89 ήμουν υπουργός Οικονομικών, το ’90 υπουργός Εξωτερικών και ήμουν κάτω από συμμαχική κυβέρνηση. Δεν δούλεψε, κανείς δεν συμφωνούσε με τον άλλο», τόνισε ο κ. Σαμαράς, εκφράζοντας αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορούσε να υπάρξει συναίνεση.


Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της ΝΔ στη «Χρυσή Αυγή»: «Βλέπω κομματικά σχήματα, όπως η Χρυσή Αυγή, οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο ότι δεν έχουν παρελθόν, δεν έχουν ιδεολογία. Μόνο αυγή δεν είναι. Είναι η ιδεολογική προέκταση του ναζισμού, χαιρετούν ναζιστικά και οι Ναζί ήταν εκείνοι οι Γερμανοί που επέβαλαν την Κατοχή στους Έλληνες, τη χειρότερη πείνα», δήλωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως αυτό που επιδιώκουν είναι να διχάσουν τους Έλληνες.


Στο στόχαστρο του Α. Σαμαρά μπήκαν επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Υπάρχουν και άλλα κόμματα που βγήκαν στον αέρα με μια άποψη πως μιας και συνεχίζεται μια πολιτική από την Ευρώπη που δημιουργεί ασφυξία, ας την κεφαλαιοποιήσουμε. Από τη μια πλευρά λέμε είμαστε δεξιοί και από την άλλη έχουμε αρραβωνιάσματα με τον κ. Τσίπρα. Δεν έχουν ιδεολογία, ούτε καν κοινή γραμμή, ούτε σταθερή άποψη, έχουν μόνο ένα λόγο, να ροκανίσουν την αυτοδυναμία της ΝΔ», δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις