Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πορνοστάρ ο αποστολέας των ανθρώπινων μελών

Ο φερόμενος δράστης απέστειλε τα «μακάβρια πακέτα» μέσω των Καναδικών Ταχυδρομείων, ενώ ο κορμός του θύματος βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, σε κάδο απορριμάτων του Μόντρεαλ.


Κύριος ύποπτος του ιδεχθούς εγκλήματος θεωρείται ένας 29χρονος πορνοστάρ από το Τορόντο, ο οποίος φέρεται να έχει φύγει από τον Καναδά.

Η Αστυνομία έδωσε το όνομα και τη φωτογραφία του υπόπτου στην Ιντερπόλ κι έτσι ο φερόμενος ως δράστης καταζητείται πλέον διεθνώς.


Όπως δήλωσε ο διοικητής της Αστυνομίας του Μόντρεαλ, Ίαν Λαφρενιέρ, εκτιμάται ότι ο 29χρονος έχει διαφύγει εκτός Καναδά, καθώς άφησε σημείωμα στην ιστοσελίδα του γράφοντας πως θα εξαφανιζόταν «από προσώπου γης».


Οι αρχές εικάζουν ότι ο φερόμενος ως δράστης διατηρούσε ερωτικό δεσμό με το θύμα, το οποίο είναι κατά πάσα πιθανότητα άτομο, που εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο τα στοιχεία του δε θα κοινοποιηθούν πριν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.


Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, ο ύποπτος δεν έχει βαρύ ποινικό μητρώο, για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις προσπάθειες εντοπισμού του στην αναζήτηση μέσω διαδικτύου.


Στο ποινικό μητρώο του 29χρονου πορνοστάρ περιλαμβάνονται κάποιες μικροαπάτες το 2005, ενώ στην προσωπική του ιστοσελιδα «φιλοξενούνται» βίντεο με εκτελέσεις κατοικίδιων.


Στην πολυκατοικία του δυτικού Μόντρεαλ, όπου ζούσε τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οι ένοικοι ανέφεραν ότι δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα.


newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις