Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τοπική αυτοδιοίκηση: Το εκτροφείο της διαφθοράς

Οι δήμοι και η τοπική αυτοδιοίκηση γενικά, είναι το μεγαλύτερο εκτροφείο διαφθοράς και διαπλοκής, σύμφωνα με τον Λέαντρο Ρακιντζή.
Το 33% των συνολικών υποθέσεων διαφθοράς στο δημόσιο προέρχονται από την τοπική αυτοδιοίκηση.....


Αν οι δήμαρχοι δεν ήταν λαμόγια, θα έπρεπε αντί να κάνουν πορείες στο κέντρο της Αθήνας και διαμαρτυρίες στα ΜΜΕ γιατί τους μειώθηκε το φαγοπότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, θα έκαναν οι ίδιοι προτάσεις στην κυβέρνηση προς την κατεύθυνση περιορισμού της διαφθοράς και της σπατάλης από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πως γίνεται κύριοι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης να σας ανήκει το 33% της διαφθοράς και της διαπλοκής του κρατικού μηχανισμού και κανείς από εσάς να μην είναι φυλακή;

Γιατί ποτέ κανένας δημοτικός υπάλληλος δεν έχει καταγγείλει έναν δήμαρχο, αλλά και γιατί ένας δήμαρχος δεν έχει ποτέ καταγγείλει έναν δημοτικό υπάλληλο για διαφθορά;

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια ομερτά, ένα εκτροφείο - σχολείο διαπλοκής και κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Αυτό είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, εκτός και αν είναι ψεύτης ο Λέαντρος Ρακιντζής.

Κάποιος θα πρέπει να εξετάσει μία προς μία τις αποφάσεις πληρωμών των δήμων τα τελευταία δέκα χρόνια και ένα προς ένα όλα τα έργα που έχουν κάνει… Μόνο έτσι θα φανεί με ποιούς τα μοιραζόταν ο Πάγκαλος.
http://www.parakato.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις