Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ν. Νικόπουλος: «Ο πρωθυπουργός τείνει να μετατρέψει την παράταξη της ΝΔ σε δεύτερο ΠΑΣΟΚ»

Πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, σε συνέντευξή του στον «Flash 96», κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι η πολιτική του, μετά τις εκλογές, τείνει να μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα του τρίτου κόσμου και την παράταξη της ΝΔ σε «δεύτερο ΠΑΣΟΚ».

Όπως άλλωστε υπογράμμισε, τα.......
πράγματα δεν είναι καθόλου καλά ούτε μέσα στην παράταξη, ούτε μέσα στη κοινοβουλευτική ομάδα και κάλεσε όλα τα πολιτικά στελέχη της ΝΔ να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Επίσης, ο βουλευτής άσκησε κριτική στην ομιλία του πρωθυπουργού τόσο στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ όσο και στο Υπουργικό Συμβούλιο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Αντώνης Σαμαράς λέει τα ίδια που έλεγαν και ο Γ. Παπανδρέου με τον Γ. Παπακωνσταντίνου πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Οι δηλώσεις του Σαμαρά δείχνουν έναν πολιτικό χωρίς μέτρο στον δημόσιο λόγο του. Πώς μπορεί να δεσμεύεται ότι αυτό θα είναι το τελευταίο πακέτο επώδυνων μέτρων, όταν κανένας άλλος, εντός ή εκτός Ελλάδας, δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε τρεις ή σε έξι μήνες;», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κανένα πρόσωπο και κανένας αρχηγός δεν μπορεί να αποφασίζει και να σέρνει μόνος του ολόκληρη τη ΝΔ σε πλήρη υποστολή των προεκλογικών δεσμεύσεων. «Η “ανοιξιάτικη” παρέα όμως συνεχίζει να κινείται με τον αέρα της εξουσίας και αν δεν αλλάξει πολλά, σύντομα θα παρακολουθεί με αμηχανία τις σφαλιάρες και τις κατακεφαλιές που θα της έρχονται από τους δυστυχούντες Έλληνες», κατέληξε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις