Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κι εσύ μ@λάκα νεοδημοκράτη τρέχα πλήρωνε τις δόσεις σου στην εφορία ...

Άλλος ένας βολευτής που πεινάει ... έχει μόνο 57 ακίνητα !!!


Ο βουλευτής κολαούζος του κουρασμένου που μάλλον πρέπει να έχει τα περισσότερα σε αριθμό ακίνητα στη Βουλή. Εαν μετρήσαμε καλά, γύρω στα 57! Να τα εκατοστήσει....

Κλικ στις εικόνες πιο κάτω   >>>>>>>>>> 

Παραθέτουμε το πλήρες βιογραφικό του κ.Ανδριανού. Ξεχωρίζουμε πλην των πολλαπλών κομματικών εξυπηρετήσεων, την ιδιότητα του ως μέλος του Ιδρύματος "Κωνσταντίνος Καραμανλής". Πιθανόν να μπορούσε να εξηγήσει(εαν γνωρίζει)στον εισαγγελέα το τι συνέβαινε μέσα στο ινστιτούτο αφού το είδαμε να περιλαμβάνεται μέσα στα υπό έρευνα της θεωρούμενης ως λίστας με τα εξεταζόμενα πρόσωπα.
Ένα ξέχασε ο κύριος από το βιογραφικό του. Να γράψει ότι ήταν ο παραλήπτης του άθλιου DVD που παρέλαβε από τον κομίζοντα θησαυρούς στο Χίλτον, Θέμο Αναστασιάδη. Της βρωμερής υπόθεσης Ζαχόπουλου που κουκούλωσε πολύ πρακτικά ο Ζαχόπουλος με τον κουρασμένο μέσα στο δικαστήριο. Και μετά από λίγο καιρό να πιαστεί ο εκδότης(με 14 αστυνομικούς φρουρά), στην Ελβετία με ένα σακούλι που είχε μέσα 5.5 εκ ευρώ.
"Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αργολίδα, στην Επίδαυρο. Φοίτησε στο Γυμνάσιο-Λύκειο του Λιγουριού. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Αθήνα.
Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, από τον Μάρτιο του 2004.
Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, από το 2000 μέχρι τον Μάρτιο του 2004.
Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του πρώην Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Έβερτ, από το 1994 μέχρι το 1996. Αναπληρωτής Γραμματέας Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, από το 1996 μέχρι το 1997. Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, από το 1997 μέχρι το 2000.
Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Θέμα Διδακτορικής Διατριβής: «Οι επιπτώσεις των πολιτισμικών και κοινωνικών ιδιαιτεροτήτων στην οικονομική ανάπτυξη των Δυτικών Βαλκανίων».
Πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑ Πανεπιστημίου (σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό).
Έχει διδάξει «Προστασία Πολιτιστικής Κληρονομιάς», «Ιστορία του Τύπου» και «Ευρωπαϊκό Πολιτισμό» στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Πολιτισμός και Εκπαίδευση» του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.
Δημοσιογράφος – μέλος της ΕΣΗΕΑ.
Αρθρογράφος-αναλυτής στην εφημερίδα «Απογευματινή».
Αρχισυντάκτης του περιοδικού «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ» του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», το 1999.
Σύμβουλος Επικοινωνίας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», από το 1994 μέχρι το 1996".
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις