Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ "Ανακηρύξτε ΑΟΖ και πατάξτε την λαθρομετανάστευση"


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ζητά με επιστολή του από τον πρωθυπουργό την πάταξη της λαθρομετανάστευσης, και την ανακύρηξη της ΑΟΖ, τάχιστα όπως άλλωστε θέλει και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Ο Σεβασμιώτατος είναι γνωστός για τις.....
επεμβάσεις του υπέρ του έθνους και των γεοπολιτικών συμφερόντων της χώρας. Ακολουθεί η επιστολή.

"Εξοχώτατε κ. Πρόεδρε,

Εκ προσώπου της καθ’ ημάς Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς και δη του ευαγούς Κλήρου και του ευσεβούς λαού Αυτής, επιθυμώμεν να εκφράσωμεν Υμίν την μεγίστην ευαρέσκειαν πάντων ημών και τας πλέον εγκαρδίους ευγνώμονας ευχαριστίας διά την όντως πολυσήμαντον αναπτυξιακήν συμφωνίαν που επετεύχθη υπό την Υμετέραν πεπνυμένην Πρωθυπουργίαν μεταξύ της ΤΡΕΝΟΣΕ, της COSCO και της HEWLETT-PACKARD διά της οποίας αναβαθμίζεται ως έδει πολυσημάντως η ημετέρα πόλις, ο και μοναδικός διά την Χώραν πρώτος λιμήν ως κυρία πύλη εισόδου διά την κεντρικήν Ευρώπην, την Μ. Ανατολήν, την Β. Αφρικήν, τας Ευρωπαικάς χώρας της Μεσογείου και της πρ. ΕΣΣΔ.

Εις μίαν εποχήν τραγικής υφέσεως η ποθουμένη ανάπτυξις δεν θα πρέπει να αποτελή απλήν ευχήν αλλά ουσιώδη πολιτικήν πράξιν διά της οποίας θα υπερβαθή η απληστία και η κερδοσκοπία των γνωστών lobbys καθώς και η παθογένεια, ο μανδαρινισμός και η γραφειοκρατία των ημετέρων.

Εν ταυτώ δραττόμεθα της ευκαιρίας όπως υπομνήσωμεν Υμίν την απαίτησιν σύμπαντος του Ελληνικού λαού διά την ανακήρυξιν ΑΟΖ και την εντατικοποίησιν των μέτρων κατά της λαθρομεταναστεύσεως, αι οποίαι θα εγγράψουν το Υμέτερον όνομα χρυσοίς γράμμασιν εις τας συνειδήσεις των πανελλήνων.

Ωσαύτως εξαίρετος ευκαιρία και δυνατότης υφίσταται με την ευφυεστάτην Υμετέραν προσέγγισιν της μεγάλης Ρωσσικής Ομοσπονδίας διά της εκμισθώσεως του Νεωρίου της Σύρου που θα αποφέρη τεράστια κέρδη εις την Ελληνικήν οικονομίαν, θα θωρακίση την άμυναν της πατρίδος και θα εκμηδενίση το casus belli της γείτονος χώρας ως και την αδηφάγον όρεξιν ισχυρών παραγόντων και συμμάχων της διά την διεκδίκησιν έως του 25ου μεσημβρινού.

Παρέλκει να υπομνήσωμεν Υμίν ότι η περιώνυμος ενδιάμεσος συμφωνία μετά του κρατιδίου της FYROM έχει ουσιωδώς καταγγελθή υπ’ αυτού διά της πολυειδούς και αυταποδείκτου παραβιάσεώς της και επομένως παρίσταται αλυσιτελώς και δείται της αναλόγου εκ μέρους της χώρας ημών αντιμετωπίσεως.

Εν κατακλείδι επιθυμούμεν να συγχαρώμεν και αύθις την Υμετέραν Εξοχότητα διά την νουνεχεστάτην θετικήν ψήφον της χώρας υπέρ της αναβαθμίσεως της κρατικής οντότητος εις τον ΟΗΕ της μαρτυρικής Παλαιστίνης της οποίας ο λαός από χρόνων χειμάζεται εκ της ρατσιστικής βίας της σιωνιστικής εκτροπής που καταδολιεύει και τα αληθή συμφέροντα του Εβραικού λαού.

Τέλος παρακαλούμεν την Υμετέραν Εξοχότητα όπως τιμήση διά της εξαιρέτου Αυτής παρουσίας το «μέγα της θαλάσσης κράτος» των Ελλήνων που αγιάζεται κατ’ έτος εις την καρδίαν της ναυτοσύνης την ναύλοχον πόλιν του Πειραιώς διά της μεγαλειώδους εορτής των Θεοφανείων και της καταδύσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, εις τας οποίας εκλήθη και θα προστή η Α.Θ. Μακαριότης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ο Β΄.

Μετά διαπύρων ευχών και ιδιαιτέρας τιμής
Ο  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ"

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Τμήμα ειδήσεων defencnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις