Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ανοιχτή επιστολή προς κάθε απεργούντα ή προτιθέμενο να απεργήσει.


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Αγαπητοί συμπολίτες,
Όσο δεν βλέπετε ότι έχετε χάσει την Ελευθερία σας (η Δημοκρατία αποτελεί πλέον τον φερετζέ της κυβερνώσας Ολιγαρχίας) και απλώς διαμαρτύρεστε (προς τους ίδιους που διαπραγματεύθηκαν αυτή την....
"τέλεια απώλεια") για τα φραγκοδίφραγκα που χάνετε, (εξ αιτίας αυτής της απώλειας) δεν κάνετε τίποτε περισσότερο, από το να διατηρείτε και να διαιωνίζετε την κατάσταση αιχμαλωσίας σας που είναι και δική μας... όσο σημαντικά κι αν είναι αυτά τα “φραγκοδίφραγκα” για την καθημερινότητα της διαβίωσής σας...

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΛΑΔΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ

• Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν τον πατέρα που βλέπει μπροστά του την κόρη του (ή και τον γιό του) να βιάζεται χυδαιότατα και αυτός (σαν να μην αντιλαμβάνεται το απύθμενα ολέθριο της πράξης) διαμαρτύρεται (στον ίδιο τον βιαστή!!) ζητώντας του, εξ αποστάσεως και διαρκούσης της πράξεως, να μην της τραβά τα μαλλιά, να μη την δαγκάνει και να μη την προσβάλλει χυδαιολογώντας !!!!
• Την ώρα που η χώρα έχει παραδώσει άνευ όρων την Κυριαρχία της επί του πλέον στρατηγικού ζωτικού χώρου της, αυτού της Εθνικής Οικονομίας της, μόνον άνοες και στερημένοι κάθε ίχνους κριτικής σκέψης πολίτες, θα εστίαζαν στα κλαδικά τους οικονομικά αιτήματα, τη στιγμή που η διαχείριση αυτών, μαζί με ολόκληρη την Οικονομία, έχει ήδη (και φανερά) παραχωρηθεί σε άλλα χέρια (όλοι ξέρουν πια την “Τρόικα” και τον σκοπό της) αντιθέτων συμφερόντων, όπως είναι παντού και πάντα τα συμφέροντα δανειστή και δανειζόμενου.
• Σταματήστε, επί τέλους, αυτή την ηλίθια συμπεριφορά που τον μόνο που ωφελεί, είναι αυτός που προξένησε το πρόβλημα και τώρα ο ίδιος περιφρουρεί τη λύση που θέλουν να επιβάλλουν στην πατρίδα μας οι πάτρωνές του. Και αυτός δεν είναι άλλος από το καθεστώς πολιτικό σύστημα που, σφετεριζόμενο τη Δημοκρατική νομιμοφάνεια, έχει παραδώσει την διακυβέρνηση της χώρας σε μία (γνωστή με τα ονοματεπώνυμά της) οικογενειο-κρατούμενη πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία που “τα έχει κάνει πλακάκια” με τα αντίπαλα (του λαού) συμφέροντα των δανειστών.

ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ (ΜΟΝΟ) ΑΙΤΗΜΑ: ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ. Με άλλα λόγια: ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

• Ο μόνος δρόμος να απαλλαγούμε από τα “Μνημόνια”, αλλά και (κυρίως) από τις αιτίες που τα δημιούργησαν, είναι να απαλλαγούμε από τους “Μνημονιοφύλακες”. Αυτοί, είναι σύσσωμο το καθεστώς πολιτικό σύστημα. Κόμματα και “πολιτικό προσωπικό”.
• Αυτό, δεν πρόκειται να καμφθεί από καμία κλαδική απεργία και δεν μπορεί να ξηλωθεί από καμία κομματική νίκη. Θα πέσει μόνο κάτω από το βάρος μίας παλλαϊκά εκφρασμένης απόφασης για ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που θα γκρεμίσει το τεράστιο Ψέμα που επάνω του στηρίζεται η παρούσα “Δήθεν Δημοκρατία” και τα ολέθρια αυτής γεννήματα.

Μία ολοκληρωμένη πρόταση προς αυτή την κατεύθυνση, είναι η "Επιχείρηση ΜΑΡΑΘΩΝ 2013" (www.2013marathon.org). Συνιστώ να την μελετήσει (και όχι απλώς να την διατρέξει με βιαστικό διάβασμα) κάθε Έλληνας απεργός και κάθε Έλληνας πολίτης.

ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ – ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΣ? ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ



<div class="MsoNormal">
Ο παρλαπίπας κάνει την δική του δημοσκόπηση….

Στην δεξιά στήλη του Παρλαπίπα…</span>


<span style="font-size: large;">Μπορείς και εσύ εντελώς μυστικά να επιλέξεις μόνo μια φορά
το κόμμα που θες ή να επιλέξεις ( ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ – ΛΕΥΚΟ – ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ) .
Σε ευχαριστούμε για την ψήφο σου!
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



http://www.apenantioxthi.com/2013/01/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις