Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ, ΤΕΜΑΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΒΡΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ...!!!


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άρτας με τον φονιά, ο οποίος πυροβόλησε τον φίλο του μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Κεραμάτες και στη συνέχεια......
προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα κομμάτια του στο βόθρο του σπιτιού του και στον ποταμό Άραχθο.

Με σκυμμένο το κεφάλι και επιδεικνύοντας απίστευτη ψυχραιμία, ο 36χρονος "χάνιμπαλ" της Άρτας, κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε.

Ο λόγος που σκότωσε με αυτόν τον φρικαλέο τρόπο τον 48χρονο, ήταν επειδή ο 36χρονος νόμιζε ότι το θύμα είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα κατά το διάστημα (Ιανουάριο) που τον φιλοξενούσε στο πατρικό του για είκοσι μέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τη στιγμή της δολοφονίας ήταν μαζί του και η 25χρονη - επίσης ναρκομανής - φίλη του η οποία είναι κόρη πολύ γνωστής οικογένειας της Άρτας.

Η νεαρή συνελήφθη από την Αστυνομία ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση.

Ο 36χρονος που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ για το πρωτοφανές φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε είχε απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο την αστυνομία εφτά φορές.

Ο δράστης είχε συλληφθεί τελευταία φορά για ναρκωτικά στις 14 Φεβρουαρίου. Σημειώνεται πως το θύμα, είχε εξαφανιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πώς ενώ ο 48χρονος άντρας ήταν νεκρός, η κόρη του, που δεν φανταζόταν μία τέτοια εξέλιξη, ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νύφη.


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις