Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΕΖΑ" ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ: ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΣΗ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ


Εγκρίθηκε η δόση των 2,8 δισ. ευρώ – Άνοιξε ο δρόμος για τα επόμενα 6 δισ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, έγινε θετική αποτίμηση της υλοποίησης του ελληνικού προγράμματος και υπήρξαν σαφείς αναφορές στην αποφασιστικότητα της....
κυβέρνησης να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις του προγράμματος.
«Στη σημερινή συνεδρίαση του Euro Working Group εγκρίθηκε η δόση των 2,8 δισ. ευρώ και άνοιξε ο δρόμος για τα 6 δισ. της δόσης που αναμένεται να εγκριθεί από το Eurogroup της 13ης Μαΐου», ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Μετά τη χθεσινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, θεωρείται ότι υλοποιούνται και τα δύο «διαρθρωτικά ορόσημα», οι τιμές των φαρμάκων και οι αλλαγές στο Δημόσιο με τις αποχωρήσεις των υπαλλήλων.
Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πρόγραμμα, ύψους 1,8 δισ ευρώ, αναμένεται να εγκριθεί στη συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου στο δεύτερο 15μερο του Μαΐου.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, έγινε θετική αποτίμηση της υλοποίησης του ελληνικού προγράμματος και υπήρξαν σαφείς αναφορές στην αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις του προγράμματος.
Στο οικονομικό επιτελείο προετοιμάζονται και για μια μεγάλη έκδοση εντόκων γραμματίων αμέσως μετά το Πάσχα ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο καθυστέρησης στην εκταμίευση των χρημάτων καθώς στις 20 Μαίου θα πρέπει να πληρωθούν λήξεις ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρική Τράπεζας και τόκοι συνολικού ύψους άνω των 6 δισ ευρώ.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/230856/egrithike-i-dosi-ton-28-dis-euro-anoixe-o-dromos-gia-ta-epomena-6-dis/#ixzz2RtpFBLj9
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις