Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΑΚΗ, ΝΑ Σ' ΑΛΕΙΨΩ ΜΕΛΙ... ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΖΗΓΡΑΣ: "ΑΝΟΙΓΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ"


Κάθε κατάθεση του Νίκου Ζήγρα, χαστούκι για τον Άκη... Σήμερα αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι ήταν ο ίδιος που μετέφερε στον πρώην υπουργό βαλίτσα με χρήματα που, όπως είπε, είχε....
παραλάβει από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη, προκειμένου να αγοραστεί το ακίνητο της Δεινοκράτους. «Σε μένα παραδόθηκε η βαλίτσα απο τον Μιχαηλίδη και τα πήγα στον Τσοχατζόπουλο», είπε ο κατηγορούμενος εξάδελφος.

Διαβάστε τους επίμαχους διαλόγους:

Πρόεδρος: «Ανοίξατε την βαλίτσα; Είδατε ότι έχει μέσα μετρητά»;

Ν. Ζήγρας: «Ο Τσοχατζόπουλος την άνοιξε μπροστά μου και είχε μέσα γύρω στα 80 εκατ. δραχμές».

Ο ξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου είπε ακόμα στο δικαστήριο ότι την περίοδο εκείνη η εταιρεία Bluebell ήθελε να αγοράσει ένα ακίνητο. «Το ακίνητο αυτό εγώ δεν το ήξερα. Το επέλεξε ο Τσοχατζόπουλος», είπε ο επίσης κατηγορούμενος Νικόλαος Ζήγρας.

Παράλληλα ο κ. Ζήγρας δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν είχε σχέσεις με την κόρη του πρώην υπουργού Αρετή Τσοχατζοπούλου στην οποία πέρασε τελικά το ακίνητο της Δεινοκράτους, αλλά ούτε και με τη Βίκυ Σταμάτη, σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου που σήμερα ήταν παρούσα στο δικαστήριο.

Οπως δε ξεκαθάρισε ο κ. Στέλιος Γκαρίπης, συνήγορος του κ. Ζήγρα, ο εντολέας του δεν είχε σχέση με συγκατηγορούμενους του, καθώς όπως είπε, όλες οι εντολές προέρχονταν από τον Ακη.

Πάντως οι δηλώσεις αυτές του κ. Ζήγρα στο δικαστήριο προκάλεσαν την παρατήρηση του προέδρου της έδρας κ. Χρήστου Κατσιάνη, ο οποίος είπε απευθυνόμενος προς τον κατηγορούμενο: «Δηλαδή τώρα μας δίνετε την απολογία σας με δόσεις;».

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να μην επιτρέψει την περαιτέρω εξέταση των κατηγορουμένων σε αυτό το στάδιο της δίκης, με εξαίρεση διευκρινιστικές δηλώσεις που μπορούν να γίνουν από τους κατηγορουμένους, εφόσον χρειαστεί.


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις