Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ! “Γιατί ρε Πάνο μας κλείνεις το σπίτι;”

ΔΟΛ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ
Μετά την κατάθεση των στοιχείων στον εισαγγελέα, αγωγές – μαμούθ από Καμμένο.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 (19/9) εκδικάζονται οι δύο αγωγές του Πάνου Καμμένου προς τον ΔΟΛ για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση. Χθες προστέθηκαν νέες αγωγές – μαμούθ που όταν τις παρέλαβαν οι νομικοί του οργανισμού, κατάλαβαν ότι έρχεται το τέλος της “αυτοκρατορίας”.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Καραμανλής με τον Βασικό Μέτοχο, το κάνει πράξη ο Πάνος Καμμένος με ευθεία επίθεση στην διαπλοκή. 4 αγωγές – κόλαφος που θα πάνε μέχρι τέλους, είναι ο λόγος για τον πανικό που επικρατεί από χθες στην Μιχαλακοπούλου.

Δεν είναι τυχαίο το σημερινό πρωτοσέλιδο τύπου “γιατί ρε Πάνο, μια ερωτησούλα κάναμε και εμείς…”

Την ίδια στιγμή θεωρείται αμφίβολο εάν θα βρεθούν δικαστές που θα δώσουν τις προκλητικές αναβολές στην εκδίκαση των υποθέσεων, όπως έκαναν με αυτή του “Ανδρίκου” Παπανδρέου. Ειδικά από την στιγμή που η οικογένεια Καμμένου προσκόμισε τα στοιχεία στους οικονομικούς εισαγγελείς αλλά τα κοινοποίησε και σε συνέντευξη τύπου (την οποία ο ΔΟΛ δεν είχε καν την ευθιξία να αναφέρει και να ζητήσει την κλασική συγγνώμη).

Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο για τον “οργανισμό” μετά το πόρισμα – κόλαφο του Παναγιώτη Νικολούδη για τα όργια στο ΤΤ, υπόθεση που αναφέρεται στις πρώτες αγωγές που εκδικάζονται τον Σεπτέμβρη. Αυτό που οφείλει να κάνει άμεσα ο Καμμένος είναι να παγώσει ΤΩΡΑ με ασφαλιστικά μέτρα την μεταβίβαση κάθε περιουσιακού στοιχείου του “οργανισμού”, αφού είναι βέβαιο πως μετά τις πιθανές αναβολές που θα επιδιώξουν, ο σημερινός ΔΟΛ θα έχει γίνει ένα “κουφάρι” με καταδολιευτικές μεταβιβάσεις για να διασωθεί.

Θεωρούμε αυτονόητο πως ο Καμμένος δεν θα κάνει το λάθος να δεχθεί “συγγνώμες” όπως στο παρελθόν. Τύπου ΔΟΛ, Λιάτσου κλπ. Σε αυτή την περίπτωση θα μας βρει απέναντι του. Η αυτοκρατορία των επικυριαρχων πρέπει επιτέλους να γκρεμιστεί. Και η “συγγνώμη” θα θεωρηθεί πολιτικό αλισβερίσι με την διαπλοκή. Μέχρι τέλους λοιπόν…

Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.

olympia.gr/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις