Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Μπήκε στη φυλακή γιατί φάνηκε το στρινγκ της!

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως το εσώροχό του, θα τον στείλει στη φυλακή! Κι όμως η 23χρονη  Κίμπερλι Σενέτε,  από την Νέα Ορλεάνη πήγε στο δικαστήριο για να πείσει τον αδερφό της να συμβιβαστεί σε μια δίκη που εκκρεμούσε εναντίον του και κατέληξε στη ...
φυλακή!

Την ώρα που η Κίμπερλι μιλούσε στον  Στηβ Γουιντχορστ για την υπόθεση του αδελφού της, εκείνος, δεν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά που έλεγε γιατί τα μάτια του είχαν καρφωθεί στο εσώρουχο της κοπέλας που ξεπρόβαλε μέσα από το παντελόνι της.

Ο δικαστής θεώρησε την ενδυμασία της Κίμπερλι προσβλητική για τον χώρο που βρισκόταν αλλά και για τον κόσμο και έτσι βρέθηκε η ίδια στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Έτσι στη θέση του κατηγορούμενου έκατσε πλέον το κορίτσι, αφού δεν έπεισε το δικαστή ότι δεν φταίει για την εμφάνισή της και ότι ξέχασε να ξαναβάλει τη ζώνη της αφού πέρασε από το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων... Η καμπάνα...έπεσε και η 23χρονη θα κάτσει για  δέκα ολόκληρες μέρες πίσω από της ...φυλακής τα  σίδερα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις