Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Γιακουμάτος: θα καταθέσω τροπολογία να αλλάξει ο νόμος, αν δεν περάσει...

Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και την παραίτησης άφησε ο Γ. Γιακουμάτος με αφορμή τη δίωξη κατά του αδελφού και της συζύγου του για φοροδιαφυγή.
Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση φοροδιαφυγής στην οικογενειακή επιχείρηση στην οποία μετέχει ο αδελφός και η σύζυγός του.





Εάν υπήρχε περίπτωση φοροδιαφυγής ο αδελφός μου να πλήρωνε διπλό πρόστιμο, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι πέρα από την προσωπική του περίπτωση θεωρεί ότι πρόκειται για έναν άδικο νόμο που δίνει τη δυνατότητα να διασυρθούν πολίτες.

Όπως είπε προτίθεται να καταθέσει τροπολογία στη Βουλή για αλλαγή του νόμου, όχι ως Ν.Δ. όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά ως βουλευτής προσωπικά.

Στην περίπτωση όμως που δεν υπερψηφιστεί η τροπολογία που θα καταθέσει είπε με νόημα: “θα δείτε στην πράξη” το τι θα πράξει στη συνέχεια.

Για ακόμη μια φορά ο βουλευτής μίλησε για προσπάθεια να πληγεί ο ίδιος και άφησε να εννοηθεί ότι η υπόθεση “στήθηκε” σε βάρος του από άτομα ή άτομο που προέρχεται ακόμη και από το χώρο της ΝΔ.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις