Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Οι celebrities που ζητούν την ψήφο μας στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές!

Η 7η τέχνη και γενικότερα η showbiz μπαίνει δυναμικά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικώντας την ψήφο μας, τόσο στις Δημοτικές, όσο και Περιφερειακές Εκλογές...

Έτσι μετά το «σανίδι», τα πάλκα και τις πασαρέλες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, σκηνοθέτες, τηλεπαρουσιάστριες ακόμη και μοντέλα φιλοδοξούν να «περπατήσουν» και στις αίθουσες των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων, αντίστοιχα. Ποιοί είναι αυτοί; Διαβάστε...

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι

- Ηλίας Ψινάκης, από Δημοτικός Σύμβουλος στην Αθήνα, πάει πια «στα βαθιά» και διεκδικεί τον Δήμο του Μαραθώνα, από έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, τον νυν Δήμαρχο, Ιορδάνη Λουίζο.

- Τάσος Χαλκιάς, ανάμεσα σε πολλούς «αντάρτες» - διεκδικητές του Δήμου Χαϊδαρίου, ο γνωστός και πολυαγαπημένος ηθοποιός θα διεκδικήσει άλλον έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, του Δημάρχου, αυτήν την φορά...

- Αντιγόνη Γιαννούλη, η πρώην ηθοποιός της «Λάμψης» θα διεκδικήσει αυτήν την φορά τον ρόλο και τη λάμψη της Δημάρχου Τρίπολης, επιχειρώντας να «κατεβάσει» από τον Δημαρχιακό «θώκο», έναν επίσης πολύπειρο Δήμαρχο, τον νυν «άρχοντα» της πόλης, Ιωάννη Σμυρνιώτη.

- Μιχάλης Μανιάτης, ο γνωστός «Άγγελος» ή παρουσιαστής κατά το παρελθόν τηλεοπτικών εκπομπών και συμμετέχων πιο πρόσφατα σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών «απειλεί» τον Δήμαρχο Πύργου, Μάκη Παρασκευόπουλο, για τα επόμενα 5 χρόνια διοίκησης του Δήμου.

- Απόστολος Γκλέτσος, ο «παλιός», ανατρεπτικός αλλά επιτυχημένος Δήμαρχος Στυλίδας, και σ' αυτές τις Δημοτικές Εκλογές φαίνεται ότι, το «έργο που θα ανεβάσει» θα είναι μονόπρακτο...

Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες

- Παύλος Χαϊκάλης, ο κ. «50-50» και εκλεκτός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής, εντυπωσίασε και στην πρώτη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής, η οποία τον «έφερε» στην τρίτη θέση, με ποσοστό, μάλιστα 12,9%. Πρωταγωνιστής γαρ...

- Λίλα Καφαντάρη, μία ξεχωριστή ηθοποιός, μία αγωνίστρια του ΚΚΕ, θα διεκδικήσει με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

- Θέμης Μουμουλίδης, ο Κοζανίτης σκηνοθέτης, αυτήν τη φορά θα «σκηνοθετήσει» την δική του «παράσταση» - προεκλογική καμπάνια - στην προσπάθειά του να κερδίσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από τον νυν Περιφερειάρχη και τ. Νομάρχη, Γιώργο Δακή.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

«Παλιά» αλλά και «νέα», μα πάνω απ' όλα πολλά και ακόμη περισσότερο, ακόμα πιο πολλά όσο θα πλησιάζουμε στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, τα πρόσωπα από τη showbiz, που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων των πόλεων τους.

Οι παλιοί...

Άννα Φόνσου (Δήμος Αθηναίων και Νικήτας Κακλαμάνης), Στέλιος Διονυσίου (Δήμος Βύρωνα και Παναγιώτης Κόνσουλας), Βάνα Μπάρμπα (Δήμος Γλυφάδας και Γιώργος Παπανικολάου), Γιώργος Γιαννόπουλος (Δήμος Ηλιούπολης και Βασίλης Βαλασόπουλος), Κώστας Μπίγαλης (Δήμος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος και Απόστολος Κόντος)

Οι νέοι...

Κώστας Σόμμερ (Δήμος Αλίμου και Νίκος Τσαμπαρλής), Γιώργος Λιανός (Δήμος Σαρωνικού και Γιώργος Σοφρώνης), Ρένος Χαραλαμπίδης (Δήμος Αθηναίων και Άρης Σπηλιωτόπουλος) Τιτίκα Στασινοπούλου (Δήμος Αθηναίων και Βασίλης Καπερνάρος), Ισαβέλλα Δάρρα (Δήμος Βύρωνα και Παναγιώτης Κόνσουλας), Ιωάννα Σουλιώτη (Δήμος Βύρωνα και Παναγιώτης Κόνσουλας), Τζούλια Παπαδημητρίου (Δήμος Αθηναίων και Άρης Σπηλιωτόπουλος).




epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις