Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μπατζελή: Θα υπάρξει εσωτερικό πρόβλημα εάν το ΠΑΣΟΚ πέσει κάτω από το 12% στις εκλογές …. Αν πέσει κάτω από 3%

ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Στα εκλογικά ποσοστά του Ιουνίου του 2012 ανεβάζει τον πήχη η υποψήφια ευρωβουλευτής, Κατερίνα Μπαζτελή, η οποία τονίζει πως εάν το ΠΑΣΟΚ πέσει κάτω από εκείνα τα ποσοστά θα υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα....

Η κυρία Μπατζελή μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο» τόνισε ότι εάν το ΠΑΣΟΚ πάρει κάτω από το 12% «παύει να υπάρχει το αντικειμενικό πρόβλημα και είναι υποκειμενικό, άρα υπαχει πρόβλημα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ».
Χαρακτηριστικά ανέφερε «εάν τα δύο πρώτα κόμματα, που φαίνεται ότι είναι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν τα ίδια ποσοστά ή μικρές αποκλίσεις από τα ποσοστά του Ιουνίου του 2012 και το κόμμα στο οποίο συμμετέχω έχει πολύ κάτω, τότε παύει να υπάρχει το αντικειμενικό πρόβλημα και είναι υποκειμενικό, άρα υπάρχει πρόβλημα εσωτερικό στο ΠΑΣΟΚ».
Στην αντίθετη περίπτωση, εφόσον το ΠΑΣΟΚ κρατήσει τις δυνάμεις του, η υποψήφια ευρωβουλευτής τόνισε ότι «θα πρέπει να ξεκινήσει ευρύτερα ο διάλογος για την συγκρότηση της κεντροαριστερού πόλου. Να ενωθούμε, διότι είναι απολύτως απαραίτητος αυτός ο πυλώνας του κεντρώου σοσιαλδημοκρατικού χώρου».
«Αρα στις εκλογές της 25ης Μαϊου ο ίδιος ο κόσμος, οι ίδιοι οι πολίτες, θα δείξουν τις αντοχές – ανοχές και τις προοπτικές σε σαφείς προτάσεις και σαφείς πολιτικές» σχολίασε η Κατερίνα Μπατζελή.
Μάλιστα, η υποψήφια ευρωβουλευτής πρόσφερε και έμμεση κάλυψη στον Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας ότι «η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού σχολιάστηκε υπέρ του δέοντος» και πρόσθεσε «από εκεί και πέρα και ο Γιώργος Παπανδρέου παραμένει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η υλοποίηση της εξόδου στις αγορές και η υλοποίηση του κυβερνητικού έργου είναι εν μέρει συνέχεια της πορείας που είχε χαράξει υποχρεωτικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2010».ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKEΠΗΓΗ
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις