Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Π.Ψωμιάδης: "Σήμερα όποιος αρθρώσει λόγο πατριωτικό καθυβρίζεται ως εθνικιστής και φασίστας"

Τις αναφορές του Στέλιου Κούλογλου γύρω από το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό», Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο Π.Ψωμιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά:
 «Ο κύριος Κούλογλου ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να βρει ένα τρόπο να ακουστεί το όνομα του. Αντέγραψε λοιπόν τη Ρεπούση της άρνησης των γενοκτονιών και τον Δήμου του ειδωλολατρικού Άγιου Φωτός, επενδύοντας και αυτός στη βέβαιη προβολή ανάλογων προκλητικών δηλώσεων από την πλειοψηφία των μεγάλων ΜΜΕ.
Γιατί στη σημερινή Ελλάδα όποιος τολμήσει να αρθρώσει λόγο πατριωτικό καθυβρίζεται ως εθνικιστής και φασίστας, από τη μειοψηφία των δήθεν προοδευτικών με τις δεξιές τσέπες, αυτών που πραγματικά ελέγχουν την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.
Έτσι δικαιώνεται καθημερινά ο αξεπέραστος Σαράντος Καργάκος, όταν έγραφε πως “μπορεί το 1821 κάποιοι από τους αγωνιστές να μην είχαν ελληνική φωνή, είχαν όμως ελληνική ψυχή. Σήμερα κάποιοι έχουν ελληνική φωνή αλλά όχι ελληνική ψυχή”.
Ένα είναι βέβαιο: ο κύριος Κούλογλου απέκτησε καλούς φίλους με τη δήλωσή του αυτή στο εξωτερικό, φίλους που είναι βέβαιο πως δεν θα τον αφήσουν μόνο στην επερχόμενη εκλογική μάχη. Αλίμονο, τέτοιες “μοντέρνες” φωνές θα ήταν εξαιρετικά βολικές στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο...».

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

ΠΗΓΗ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις