Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τα πραγματικά Αφεντικά θέλουν να πάρουν πίσω τους 2 τόνους ηρωίνης του Noor One!!!

Yπάρχει κίνδυνος οι 2 τόνοι ηρωίνης του Noor One να μην φθάσουν ποτέ στην υψικάμινο. 

Οι αρμόδιοι υπουργοί Βαρβιτσιώτης και Κικίλιας καθώς και το Μέγαρο Μαξίμου δέχονται υπόγειες πιέσεις από συμφέροντα να τους παραδώσουν το πολύτιμο φορτίο! 


Μάλιστα τα συμφέρονται προτείνουν να φανεί σαν κλοπή η όλη ιστορία την οποία τοποθετούν το 15Αυγουστο που η χώρα θα βρίσκεται γονυπετής στις ανά την Ελλάδα Παναγίες! 

Με απλά λόγια αυτοί που έφεραν την ηρωίνη στην Ελλάδα θέλουν να την πάρουν πίσω δια της νομίμου οδού και με συνεργούς την κυβέρνηση!!! 

Καλούμε τώρα τους Βαρβιτσιώτη και Κικίλια να κάψουν σε ζωντανή μετάδοση το πολύτιμο φορτίο ώστε να μην επιτρέπουν σε πάσης φύσεως συμφέροντα-ανάμεσά τους και χρεοκοημένοι εκδότες-να θέλουν να οικειοποιηθούν το φορτίο. 

Ρίξτε τώρα στην πυρά την ηρωίνη διαφορετικά θα μεταβληθεί σε εκρηκτική ύλη που θα ανατινάξει την κυβέρνηση. Μ΄ αυτά τα πράγματα δεν παίζουμε. 

Στο μεταξύ σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους Newsbomb το κουβάρι του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του πλοίου που μετέφερε τις τεράστιες ποσότητες ηρωίνης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές. 


Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι οι έρευνες συνεχίζονται πολύ προσεκτικά και σε άλλες περιοχές και εντός και εκτός Αττικής, πάντα με τη συνεργασία και της Interpol. 

Όπως εκτιμούν οι αρχές το «ιστορικό» του πλοίου ενδέχεται να βγάλει λαβράκια και να προκαλέσει τσουνάμι αποκαλύψεων. 

Ήδη εκτός από την φερόμενη ως σημερινή ιδιοκτήτρια, έχει κληθεί και ο σύζυγός της να καταθέσει, ενώ ως ιδιοκτήτης του πλοίου στο παρελθόν φέρεται να είναι και ο επιχειρηματίας κ. Αιμίλιος Κοτσώνης, στην κατοχή του οποίου φέρεται να υπήρξε το NOOR ONE πριν από δύο περίπου χρόνια. 

Πρόκειται για τον επιχειρηματία που τον Δεκέμβριο του 2013 δέχτηκε δολοφονική από αγνώστους έξω από τα γραφεία της εταιρίας του, της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων ΜΕΚΟ, στον Άλιμο και το όνομά του «έπαιξε» για πρώτη φορά στην υπόθεση του NOOR ONE, σε σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. 

O συγκεκριμένος επιχειρηματίας ειδικεύεται στις προμήθειες μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας. 





Λίγο πριν τις 13.00 το μεσημέρι στις 28 Δεκεμβρίου, δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μία μηχανή τύπου enduro προσέγγισαν το κατάστημα και άνοιξαν πυρ σε βάρος του επιχειρηματία, προκαλώντας υλικές ζημιές. 

Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τους πυροβολισμούς την ώρα που έβγαινε από το κατάστημά του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, μαζί του ήταν κι ένα στέλεχος του Ολυμπιακού.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι παρά το σοκ που υπέστη από την επίθεση, βρήκε τη δύναμη να τραβήξει δικό του όπλο - το οποίο κατέχει με νόμιμη άδεια - και να απαντήσει στους πυροβολισμούς που δεχόταν. 

Το κατάστημα ανήκε στον Σέρο Μύρτα

Το κατάστημα ανήκε στον γνωστό επιχειρηματία Σέρο Μύρτα και είχε μπει και παλαιότερα στο στόχαστρο κακοποιών. Για το περιστατικό είχε μιλήσει ο ίδιος ο επιχειρηματίας στην εφημερίδα Espresso. 

-Το συγκεκριμένο μαγαζί δεν ήταν δικό μου. Εγώ το προμήθευα με αυτοκίνητα. Η επιχείρηση ήταν άλλου. Απλώς, επειδή δούλευα πολύ μαζί τους, είχα εκεί και κάποια δικά μου αυτοκίνητα… Τρομοκρατήθηκα. Όταν σου βάζουν δύο φορές σε τέσσερις μήνες από έξι κιλά δυναμίτη, όσο να 'ναι θα τρομοκρατηθείς. Ποτέ δεν έμαθα ποιος ήταν ο σκοπός αυτού που το έκανε» είχε δηλώσει το 2010 στην εφημερίδα. 


Απολογία: «Πώς μετέφερα τους δύο τόνους ηρωίνη» 
O Bασίλης Λαμπρόπουλος στο «Το Βήμα» αποκαλύπτει την κατάθεση του ιρανού βασικού μάρτυρα> 

Με πήγαν μεσοπέλαγα στα σύνορα Ιράν - Πακιστάν όπου είχαν την ηρωίνη. Φορτώσαμε την ηρωίνη στα κάτω καταστρώματα χρησιμοποιώντας τις δύο ανθρωποθυρίδες του πλοίου. Στην Ελλάδα είχαν κρύψει ανάμεσα σε σακιά που έμοιαζαν ότι είχαν... πριονίδι». 

Ο 47χρονος καταθέτει για όλο το δρομολόγιο των ναρκωτικών και για τις εντολές που του έδιναν οι εγκέφαλοι του κυκλώματος. 

Ανέφερε λοιπόν στην κατάθεσή του που έδωσε στις 21 Ιουνίου 2014: 

«Στο Ιράν εργάζομαι περιστασιακά ως ναυτικός. Κάποια στιγμή κι ενώ ήμουν στο Ιράν επικοινώνησε μαζί μου ένας άνδρας που μου συστήθηκε ως Μοχάμεντ. Μου είπε ότι βρήκε τηλέφωνό μου από καπετάνιους που είχα στα πλοία τους κατά το παρελθόν. Μου ζήτησε αντί αμοιβής πενήντα εκατομμυρίων ιρανικών νομισμάτων να βοηθήσω στη μεταφορά από θαλάσσης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης σε ευρωπαϊκή χώρα. Ρωτώντας τον σε ποια χώρα στην Ευρώπη, αυτός μου απάντησε να μη ρωτάω πού ακριβώς. 

»Μου είπε ότι το πλήρωμα του πλοίου που θα την έφερνε θα ήταν Ινδοί και ότι ήταν και αυτός Ιρανός. Μου είπε ότι και εμένα με ήθελε σαν μία μορφής εγγύηση, να έχει δηλαδή μέσα στο πλοίο ένα συμπατριώτη του, λόγω του ότι ήταν και αυτός Ιρανός. 

»Εγώ συμφώνησα και στη συνέχεια κατόπιν οδηγιών του πήγα στα σύνορα Πακιστάν - Ιράν με ένα καΐκι, το οποίο φθάνοντας εκεί με μετέφερε μεσοπέλαγα όπου πήγα σε μια λάντζα που είχε τη μεγάλη ποσότητα ηρωίνης χωρισμένη σε πλαστικές συσκευασίες. Εγώ μπήκα στη λάντζα και μετά από δύο μέρες πλου και ενώ ήμασταν σε διεθνή ύδατα ανάμεσα στο Πακιστάν και στο κρατίδιο του Ομάν, μας προσέγγισε μεσοπέλαγα βραδινές ώρες το πλοίο "Νoor one". 

»Τότε με τη βοήθεια όλου του πληρώματος του προαναφερόμενου πλοίου καθώς και του πληρώματος της λάντζας, ξεφορτώσαμε τις συσκευασίες με την ηρωίνη από τη λάντζα και τις μεταφορτώσαμε στο "Noor one" όπου και τις αποθηκεύσαμε στα κατώτερα καταστρώματα πλησίον του μηχανοστασίου χρησιμοποιώντας τις δύο ανθρωποθυρίδες που υπάρχουν στο πάνω κατάστρωμα. 

»Μετά από ταξίδι που διήρκεσε περίπου δεκαπέντε ημέρες φθάσαμε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα το πλοίο και όπως πληροφορήθηκα αργότερα πρόκειται για την περιοχή όπου Ελευσίνας. 

»Όταν φθάσαμε στο σημείο που θα καταπλέαμε μας περίμεναν πέντε-έξι άτομα που είχαν έρθει με τέσσερα αυτοκίνητα και οι οποίοι, αφού έδεσε το πλοίο, προσέγγισαν τον καπετάνιο και ξεκίνησαν να μιλάνε. 

»Μισή ώρα περίπου μετά μας δόθηκε εντολή από τον καπετάνιο να φορτώσουμε σε ένα ΕΙΧ αυτοκίνητο χρώματος άσπρου και μάρκας Μερτσέντες ένα μέρος του φορτίου των ναρκωτικών που ήταν περίπου τριακόσια κιλά και τα οποία είχαμε μοιράσει σε σακβουαγιάζ χειρός. Τότε το Μερτσέντες αναχώρησε αμέσως και ύστερα από λίγη ώρα μπήκα και εγώ ως συνεπιβάτης σε ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο με πήγε σε μια αποθήκη που είχε μέσα πρόβατα και γουρούνια και πιθανόν κατασκεύαζε πόρτες και ρολά αλουμινίου επειδή είχε πολλά τέτοια στον περιβάλλοντα χώρο. Εξωτερικά είχε μεταλλική περίφραξη πράσινου χρώματος, η δε αποθήκη ήταν χρώματος γκρι. 

»Στην αποθήκη που με πήγαινε έμεινα μία ημέρα. Την επόμενη ημέρα ένας άνθρωπος που μου είπε ότι αυτός είναι ο Μοχάμεντ με πήγε με ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Μερτσέντες σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, το όνομα του οποίου δεν θυμάμαι, όπου όπως μου είπε θα έμενα δύο νύκτες. 

»Σε αυτό το ξενοδοχείο έμεινα δύο ημέρες και μετά ήλθε ο Μοχάμεντ και με το μαύρο Μερτσέντες με πήγε σε μια βίλα (σ.σ. στη Φιλοθέη) όπου με άφησε απέξω λέγοντάς μου να περιμένω. 

»Αυτός έφυγε και μετά από λίγο έφτασε στο σημείο οδηγώντας ένα μαύρο Μερτσέντες τζιπ ο Λ. Στ. (υπάλληλος του 41χρονου εφοπλιστή ήδη κατηγορούμενος για την υπόθεση). Αυτός πάτησε το τηλεκοντρόλ, έβαλε το αυτοκίνητο και του είπε να φορτώσει συσκευασίες πλαστικές με ηρωίνη που βρισκονταν σε παρακείμενο μικρό δωμάτιο. Εγώ πράγματι τις φόρτωσα στο αυτοκίνητο και ο Σ.Λ. μπήκε στη θέση του οδηγού. Με οδήγησε λίγο πιο κάτω σε ένα πάρκο και μου είπε να πάρω ταξί. 

»Μόλις μπήκα στο ταξί μου τηλεφώνησε ο Μοχάμεντ και έδωσε εντολή στον οδηγό του ταξί για τον προορισμό. Αυτός με οδήγησε σε μία ταβέρνα όπου περίμενε να νυκτώσει. Τότε ήλθε με αυτοκίνητο ο Στ.Λ. και με πήγε πίσω στο πλοίο όπου με άφησε και έφυγε αμέσως. 

»Εγώ τότε είδα ότι είχαν φορτώσει ένα φορτηγάκι χρώματος άσπρου με την υπόλοιπη ποσότητα της ηρωίνης στη μέση και γύρω-γύρω περιμετρικά έβαλαν σακιά με ένα ελαφρύ υλικό που μοιάζει με πριονίδι. Τότε το φορτηγάκι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και εγώ έμεινα στο πλοίο μέχρι τη στιγμή που με συνέλαβαν άνδρες της υπηρεσίας σας». 

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις