Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Στη Ρόδο λειτουργεί το πρώτο ξενοδοχείο των γυμνιστών [εικόνες]

Στο Παραδείσι της Ρόδου έχουν βρει οι λάτρεις του γυμνισμού το δικό τους επίγειο παράδεισο, αφού εκεί λειτουργεί ένα resort που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυμνιστές. Την περασμένη εβδομάδα...

το Naturist Angel (Φυσιολάτρης Αγγελος) άνοιξε τις πύλες του στο κοινό.

Μάλιστα όπως αναφέρει και η Espresso οι γυμνιστές - πελάτες θα μπορούν να κάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου και να κυκλοφορούν χωρίς να φορούν ρούχα στους χώρους χαλάρωσης. Μάλιστα παρά τις τοπικές αντιδράσεις, οι κρατήσεις πάνε πάρα πολύ καλά.


Τον δικό τους επίγειο παράδεισο στη χώρα μας απέκτησαν οι εραστές του γυμνισμού. Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, μπορούν πλέον να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή Παραδείσι της Ρόδου.


Πρόκειται για το πολυτελές κατάλυμα Naturist Angel (Φυσιολάτρης Αγγελος), το οποίο άνοιξε και επίσημα τις πύλες του την περασμένη εβδομάδα και απευθύνεται αποκλειστικά σε φυσιολάτρες. Ατομα από κάθε γωνιά του κόσμου μπορούν χωρίς να φορούν ούτε ένα φύλο συκής να κολυμπήσουν στην τεράστια πισίνα του και στους χώρους χαλάρωσης. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο γυμνιστών της Ρόδου και παρά τις τοπικές αντιδράσεις, σχεδόν τα περισσότερα δωμάτιά του είναι ήδη προκρατημένα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ετσι, μετά την Κρήτη και τα Επτάνησα, και η Ρόδος πρωτοπορεί επενδύοντας στον φυσιολατρικό τουρισμό.



Οπως ανέφερε σε δηλώσεις της η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, Καίτη Μπιλιά: «Μετά τους Ελληνες, αυτοί που αναζητούν το site μας στο Διαδίκτυο είναι οι Αγγλοι, έπονται οι Ιταλοί, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι και τελευταίοι είναι οι Γερμανοί... Ως επιχείρηση απευθυνόμαστε κυρίως σε ζευγάρια. Θέλουμε να αποφύγουμε να υπάρχουν περισσότεροι άνδρες ή περισσότερες γυναίκες, ώστε να νιώθουν πάντα άνετα οι φιλοξενούμενοί μας» σημείωσε.

Τα τελευταία χρόνια ο γυμνισμός γνωρίζει μεγάλη άνθηση σε όλη την Ευρώπη. Τα ελληνικά ξενοδοχεία - κέντρα παραθερισμού γυμνιστών οφείλουν να λάβουν προηγουμένως διαπίστευση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών, ενώ πρέπει να κατέχουν και την ειδική άδεια γυμνιστικού θέρετρου. Είθισται τέτοιου είδους χώροι διαμονής να εδράζονται σε απομακρυσμένα σημεία, προκειμένου να μην προκαλούν τη δημόσια αιδώ.


Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις