Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Aκατάλληλο: Μπήκαμε σε γυρίσματα ταινίας του Σειρηνάκη…

Η εμπειρία να ζήσεις από κοντά πια ποpνό παραγωγή σου μένει για πάντα. Όχι μόνο γιατί στο τέλος ψάχνεις κολασμένα να βρεις κολλύριο για τα μάτια, αλλά διότι το γέλιο είναι μοναδικό.
Αυτά που συμβαίνουν δεν περιγράφονται. Από την προσπάθεια των αντρών να μείνουν με τον ιστό ψηλά μέχρι τις αυθόρμητες αντιδράσεις των πρωταγωνιστριών με τους τεχνικούς. Εξασφάλισα μέσα στο καλοκαίρι την άδεια να παρακολουθήσω από κοντά μια από τις παραγωγές του Δημήτρη. Όχι δεν πήγα στην Ταϊλάνδη απ όπου και οι εικόνες που βλέπετε…

Θα είναι ωστόσο στη νέα ταινία τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να γίνουν τον Αύγουστο. Και όταν λέω θα είμαι δεν εννοώ μπροστά στις κάμερες ε;
Αλλά Backstage. Το υλικό που εξασφαλίσαμε από την Ταϊλάνδη είναι μοναδικό. Τα κορίτσια παίζουν με το νερό στην πισίνα έξω από αυτήν στα αποδυτήρια λες και δεν υπάρχουν άλλοι γύρω τους.
Είναι επαγγελματίες και απολύτως συγκεντρωμένες στη δουλειά τους. Το κακό ξεκινά όταν ο Σειρηνάκης ξεκινάει τα σχόλια κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Εκεί κλαίς από τα γέλια.
Δείτε σε πρώτη φάση τις εικόνες και επιφυλάσσομαι σε λίγο καιρό και για video…Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις