Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

«Μπροστά στον κίνδυνο διασυρμού για τη ΔΕΗ δεν θα εμφανιστούν στη Βουλή»

Τη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής και τις αποφάσεις που ελήφθησαν σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.«Από την πρώτη στιγμή είχαμε διαπιστώσει πως οι προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης σχετικά με το δημοψήφισμα για τη “μικρή ΔΕΗ” δεν είναι όμοιες, έχουν διαφορετική λογική, διαφορετικό αίτημα και δεν μπορούν να συναθροιστούν» τονίζει σε ανακοίνωσή της η κυρία Βούλτεψη και τονίζει ότι το «μόνο κοινό που τις συνέδεε ήταν η προσπάθεια συντήρησης ενός κλίματος διαρκούς πόλωσης της πολιτικής μας ζωής και του μεταξύ τους ανταγωνισμού, για λόγους εντυπώσεων και ψηφοθηρίας».
«Όταν το αρμόδιο κατά τον Κανονισμό της Βουλής Σώμα της Διάσκεψης των Προέδρων αποφάσισε να παραπέμψει το θέμα στο Τμήμα Διακοπής της Βουλής, οι μάσκες έπεσαν», συνεχίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος και προσθέτει:
«Γιατί συνειδητοποίησαν ότι κατά τη συζήτηση στη Βουλή θα διαπιστωνόταν πως οι προτάσεις που είχαν καταθέσει δεν μπορούσαν να συναθροιστούν μεταξύ τους, ώστε να συγκεντρωθεί ο αριθμός των 120 απαιτούμενων υπογραφών».
Ταυτόχρονα σημειώνει πως δεν θα μπορούσε «να συναθροιστεί η πρόταση που κατέθεσε το ΚΚΕ, γιατί, όπως το ίδιο είχε δηλώσει, το περιεχόμενό της ήταν εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τις προτάσεις των άλλων κομμάτων και ως εκ τούτου θα έπρεπε να συμπορευτούν με την Χρυσή Αυγή».
«Γι’ αυτό, μπροστά στον κίνδυνο του δημόσιου διασυρμού τους, ανέκρουσαν πρύμναν και αποφάσισαν την αποχή από τη συζήτηση στη Βουλή. Η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός σε όλο τους το μεγαλείο», καταλήγει η Σοφία Βούλτεψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις