Την 7η Οκτωβρίου, έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. θα πραγματοποιηθεί, με τους ηγέτες των κρατών – μελών να αναζητούν την κατάλληλη «φόρμουλα» για την τόνωση της απασχόλησης και της ανάπτυξης.
Η Σύνοδος συγκαλείται έπειτα από σχετικό αίτημα της Ιταλίας.
Σύμφωνα με το σημερινό σχέδιο απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, «τις τελευταίες εβδομάδες οικονομικά δεδομένα επιβεβαίωσαν ότι η ανάκαμψη, ιδίως στην ευρωζώνη, είναι αδύναμη, ο πληθωρισμός εξαιρετικά χαμηλός και η ανεργία απαράδεκτα υψηλή».
Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, και θα επικεντρωθεί «στην απασχόληση, ειδικά στην απασχόληση των νέων, στις επενδύσεις και στην ανάπτυξη».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Και όλα αυτά με ψεύτικα νούμερα!!! Η αρχή στην Ολλανδία...
-
Τράπεζες: Ανατροπή στις συναλλαγές μας με τις τράπεζες, φέρνει η αργία του Αγίου Πνεύματος 2023. Δείτε τι ισχύει…
-
O KOYΛΗΣ ΕΧΕΙ CORONA; ΣΙΓΟΥΡΑ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ....
-
Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Συναγωνίστριες και συναγωνιστές.
-
PE ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ... ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-ΚΚΕ - ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου