Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Το πόρισμα για το δήμο Μαραθώνα, παρέλαβε από τον Ρακιντζή ο Ψινάκης...

Συνοδεία του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου, ο Ηλίας Ψινάκης παρέλαβε το...

μεσημέρι της Πέμπτης -στις 13:45- το πόρισμα που αφορά την κατάσταση διαχείρισης του δήμου Μαραθώνα από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης στις δηλώσεις του ανέφερε πως ήδη έχει ξεκινήσει τον έλεγχο έπειτα από αίτημα του κύριου Ψινάκη τονίζοντας πως η διαδικασία βρίσκεται στην αρχή. Ωστόσο βρέθηκαν παρατυπίες που αφορούν το κοιμητήριο στην δημοτική κοινότητα της Νέας Μάκρης.

«Όταν ανέλαβε ο κύριος Ψινάκης τη δημαρχία του Μαραθώνα μου ζήτησε να ελέγξω κάποια πράγματα. Ήδη ήλεγξα το θέμα το νεκροταφείου της Νέας Μάκρης, διαπιστώσαμε κάποιες παρατυπίες, καταχρήσεις και ζητάμε με το πόρισμα που θα του δώσω τώρα πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες, καταλογισμούς που θα σταλούν στον εισαγγελέα.

Τα ποσά που ακούγονται δεν είναι πραγματικά, θα φανούν στην έκθεση που θα δοθεί. Διαπιστώσαμε αρκετά ποσά, αλλά κυρίως δεν υπάρχουν πολλά παραστατικά. Στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης δεν κρατούσαν καθόλου στοιχεία, ούτε στο κυλικείο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρακιντζής στους δημοσιογράφους


“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKEΠΗΓΗ
apokalipseto.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις