Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ξεπέρασε τα 10.000 ευρώ το ταξίδι της Ζωής και των συνοδών της στη Ρώμη

Κάτι περισσότερο από 10.000 ευρώ στοίχισε στη Βουλή το τριήμερο ταξίδι της Κωνσταντοπούλου και συνολικά 12 ατόμων στη Ρώμη για την Διάσκεψη των Προέδρων των Κοινοβουλίων.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής στην ενότητα της κοινοβουλευτικής διαφάνειας με το κόστος του ταξιδιού στην ιταλική πρωτεύουσα από τις 19 έως τις 22 Απριλίου, το συνολικό κόστος ανήλθε σε 10.289,59 ευρώ.

Στην 5σέλιδη απόφαση καταγράφονται τα ποσά που δαπάνησε η Βουλή για αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, αλλά και για ημερήσια αποζημίωση για τα μη υπηρεσιακά πρόσωπα, καθώς και για την μεταφορά των μηχανημάτων προκειμένου να μεταδοθούν «ζωντανά» οι εργασίες της Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων της ΕΕ.
Την Πρόεδρο της Βουλής συνόδευσαν στη Ρώμη η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα που έχει αναλάβει τις ευρωπαϊκές δράσεις στην επιτροπή αλήθειας για το δημόσιο χρέος που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και ο ειδικός επιστήμονας για θέματα χρέους Ερίκ Τουσέν.
Οι δυο τους βρέθηκαν στη Ρώμη, καθώς η Πρόεδρος της Βουλής έθεσε το θέμα αυτό στις ομιλίες αλλά και τις επαφές που είχε. Ο Ερίκ Τουσέν πέταξε από τις Βρυξέλλες για τη Ρώμη και από εκεί στη Μαδρίτη.
Στην πολυπληθή αποστολή μετείχαν και ο σύζυγος της Σοφίας Σακοράφα και η γραμματέας της, αλλά προφανώς τα έξοδα τους καλύφθηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής. 

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις