Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Τα άκουσε» από τους εφοριακούς ο Βαρουφάκης (photo/video)

«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα, όπως «σας πήραμε χαμπάρι, όλο θα και θα, αντί για υποσχέσεις, μοιράστε μας λεφτά», «αριστερά σημαίνει δουλειά και προκοπή, μα εσείς μας επιβάλλετε μίζερη ζωή», αλλά και συνθήματα για τον υπουργό Οικονομικών, όπως «έλα Βαρουφάκη εδώ στο τάκα-τάκα. Υπόγραψε εξίσωση για την Ένα Κάπα».

Στη συνέχεια κατέβηκε ο υπουργός οικονομικών και συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους στους οποίος υποσχέθηκε ότι θα επιληφθεί του θέματος μόλις τελειώσει η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.
«Ο εξευτελισμός των ΔΥ της μνημονιακής πολιτικής που είχε στόχο την κατάρρευση του κράτους και την ασυδοσία τελειώνει. Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη διαπραγμάτευση για να προσέξουμε τους ανθρώπους που αξίζουν τη στήριξη μας τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα».
Οι εφοριακοί ζητούν την «εξομοίωση των αποδοχών των συναδέλφων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1Κ/2013 διότι το μισθολογικό καθεστώς που διέπει τους εν λόγω συναδέλφους συνιστά μια κατάφορη αδικία απέναντί τους γιατί καλούνται να επιτελέσουν ακριβώς τα ίδια καθήκοντα με όλους τους υπολοίπους ενώ η αμοιβή τους ανέρχεται στο ήμισυ αυτών».

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις