Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Σοκολατένια ευρώ από τον Σόιμπλε... στον Βαρουφάκη

Με μια χούφτα σοκολατένια ευρώ βρέθηκε στα χέρια του ο Β. Σόιμπλε, λέγοντας πως θα δώσει μερικά στον Γ. Βαρουφάκη για να γλυκαθεί, αναφέρει η Blid.

Σε μια πρωτότυπη συνέντευξη "πλυντήριο" για τον Σόιμπλε, σε εκπομπή του ZDF, με μια 10χρονη, τη Ρίκε, σε ρόλο ρεπόρτερ, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, βρέθηκε στο τέλος με μία χούφτα σοκολατένια ευρώ που του προσέφερε η πιτσιρίκα.



Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει χτίσει τη φήμη του «σκληρού» της ευρωζώνης, αλλά τώρα προσπάθησε να εμφανίσει πως εκτός από την «πίκρα» που προσφέρει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε χώρες οι οποίες δεν "προσαρμόζονται" έχει υποτίθεται και τη… "γλυκιά" πλευρά του.


O Σόιμπλε σε μια επιχείρηση καθαγιασμού δήλωσε ότι θα... κεράσει κάποια από τα σοκολατένια ευρώ τον Έλληνα συνάδελφό του Γιάνη Βαρουφάκη, γιατί έχει αυτήν τη στιγμή ανάγκη για «φαγητό παρηγοριάς», όπως εξήγησε, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild.

Επίσης ο ίδιος αποκάλυψε στη 10χρονη πως δεν μιλά μόνο για χρήματα με τους συναδέλφους του, αλλά και για ποδόσφαιρο όπως κάνει λέει συχνά με τον Ισπανό ομόλογό του.


“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις