Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Βόλος: Πρόλαβε να σηκώσει 150.000 ευρώ πριν το κλείσιμο των τραπεζών και τώρα… τα κλαίει!

Γερή μπάζα σημαντικού χρηματικού ποσού ύψους 150.000€ έκαναν το πρωί της περασμένης Κυριακής, από σπίτι 83χρονου στο Βόλο δύο τσιγγάνοι και ένας Αλβανός, με τον έναν να πέφτει στα χέρια της αστυνομίας.

Όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας συνέλαβαν, ως έναν από τους δράστες, έναν 33χρονο Έλληνα, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο συνεργοί του και συγκεκριμένα ένας συνομήλικός του αλλοδαπός και ένας 39χρονος επίσης Έλληνας.




Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μπήκαν το πρωί της Κυριακής, από ανασφάλιστο παράθυρο σε σπίτι 83χρονου Έλληνα και έκλεψαν από το εσωτερικό το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.600€. Από την κατοχή του συλληφθέντα αλλά και μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του αλλοδαπού συνεργού του, κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.090€, μέρος του ποσού που αφαιρέθηκε από το σπίτι, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες φαίνεται να παρακολουθούσαν τον ηλικιωμένο άνδρα, που διαμένει μόνος στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στο Βόλο. Οι κλέφτες φαίνεται ότι κρύφτηκαν από το βράδυ του Σαββάτου σε κάποιον από τους δύο ημιτελείς ορόφους του κτιρίου και στις 08.00 το πρωί, που ο ηλικιωμένος βγήκε από το σπίτι του και έλειψε για διάστημα μισής ώρας, μπήκαν στο διαμέρισμα από το ξεκλείδωτο παράθυρο του μπάνιου και αφού έψαξαν βρήκαν το χρηματικό ποσό που έκλεψαν και εξαφανίστηκαν σαν κύριοι.
Μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας από τους δύο ρομά, ενώ έγινε ταυτοποίηση του ομόφύλου του και του Αλβανού που αναζητούνται για να συλληφθούν για την κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις