Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Το Su - 34 πέταξε για πρώτη φορά σε μια αποστολή στη Συρία με πυραύλους « αέρος - αέρος " για την δική του προστασία (VIDEO)

Λατάκεια / Συρία / 30  Νοεμβρίου. / TASS /.Το Ρωσικό Su - 34 πέταξε για πρώτη φορά  για να εκτελεί αποστολές μάχης στη
Συρία, όχι μόνο με βόμβες, αλλά και με πυραύλους « αέρος- αέρος »  μικρού  και μεσαίου βεληνεκούς  για την δική του  προστασία.
Αυτό αναφέρθηκε από εκπρόσωπο των αεροπορικών Δυνάμεων συνταγματάρχη  Ιγκόρ Κλίμοφ.

«Το Ρωσικό μαχητικό- βομβαρδιστικό Su-34 πέταξε για πρώτη φορά σήμερα σε μια αποστολή όχι μόνο με τις  βόμβες OFAB-500 και καθοδηγούμενες   βόμβες KAB-500, αλλά και με πυραύλους  αέρος-αέρος μικρής και μεσαίας  εμβέλειας ακτίνας βλήματα. Το αεροσκάφος αυτό  είναι εξοπλισμένο  με πυραύλους, για την δική του  προστασία, "δήλωσε ο Klimov. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πύραυλοι " είναι εξοπλισμένα με συσκευές τηλεκατεύθυνσης  και ικανοί  να χτυπήσουν εναέριους στόχους σε απόσταση 60 χιλιομέτρων. "

Τι πυραύλους  μεταφέρει το Su - 34

Η δομή της ονοματολογίας των οπλων που χρησιμοποιούν τα  αεροσκάφη Su - 34 περιλαμβάνει βλήματα " αέρος -αέρος " μικρής εμβέλειας R - 73 (AA - 11 Archer, σύμφωνα με την ταξινόμηση του ΝΑΤΟ) και μέσου βεληνεκούς R- 27 (AA - 10 Alamo, σύμφωνα με την ταξινόμηση του ΝΑΤΟ).

Το αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει μέχρι και έξι πυραύλους R- 73 με τις  συσκευές τους ξεκινώντας να  βρίσκονται  στο τέλος ή στο πάνελ των  φτερών  και μέχρι οκτώ πυραύλους της  οικογένεια R- 27, οι οποίοι  μπορεί να εγκατασταθούν  στην  εκτίναξη του αεροσκάφος ή  με συσκευές όπως κάτω από το φτερό , καθώς και στην κοιλιά του αεροσκάφους hardpoints. 

Επιπλέον, το Su- 34 είναι εξοπλισμένο με ένα συγκρότημα ηλεκτρονικού πολέμου " Hibiny - 10Β " που σταθμοί τοποθετημένοι στις ακροπτερύγια. 

Οι λόγοι για τα μέτρα που ελήφθησαν 

Στις 24 Νοεμβρίου το  μαχητικό αεροσκάφος της Τουρκικής  Πολεμικής Αεροπορίας F-16 κατέρριψε  ένα ρωσικό βομβαρδιστικό Su-24M, το οποίο, σύμφωνα με την Άγκυρα, παραβίασε τον εναέριο χώρο της χώρας, κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι το Su-24M ήταν αποκλειστικά στο έδαφος της Συρίας και ότι «οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Τουρκίας δεν υπήρξαν.'

Το Πλήρωμα του Su-24M κατάφερε να εκτοξευθεί, αλλά ένας από τους δύο πιλότους σκοτώθηκε με πυροβολισμούς από το έδαφος . Ο δεύτερος πιλότος διασώθηκε και τον μετέφεραν στη βάση. Σε αναζήτηση των πιλότων ήταν δύο ελικόπτερα  Mi-8 . Ένα από τα οχήματα που ήρθε πλησίον του σημείου κατάρριψης  έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω πυροβολισμών. Ένας πεζοναύτης  σκοτώθηκε στην πτώση. Οι  υπόλοιποι που  επέβαιναν στο ελικόπτερο βγήκαν έξω  και είναι καλά.

Το χτυπήμένο  Mi-8 στη συνέχεια καταστράφηκε από πυρά όλμων από την περιοχή που ελέγχεται από τους αντάρτες.

Η Λειτουργία των Ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων στην Συρία.


Ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε τις επιχειρήσεις  εναντίον των μαχητών των τρομοκρατικών οργανώσεων ισλαμικό κράτος και Dzhebhat En-Nursa ( απαγορευμένες στην Ρωσίκή Ομοσπονδία) στην Συρία στις 30 Σεπτεμβρίου, κατόπιν αιτήματος του Προέδρο  της Συρίας Μπασάρ Αλ-Άσαντ. Η αεροδιαστημικό ομάδα περιελάμβανε περισσότερα από 50 αεροσκάφη σε λειτουργία, στις αρχές του Οκτωβρίου πήρα μέρος πλοία το Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας τα οποία επιτέθηκαν στους τρομοκράτες με πυραύλους cruise από την Κασπία Θάλασσα. Από την έναρξη των στρατιωτικών ενεργειών οι Ρώσοι πιλότοι κατέστρεψαν περισσότερα από  2.000 αντικείμενα των ανταρτών. Δεν προτίθεται η Ρωσία να συμμετάσχει σε μια χερσαία επιχείρηση.






http://politikus.ru/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις