Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Απίστευτη πρόταση γάμου με το πιστόλι αστυνομικού κολλημένο στον κρόταφο της κοπέλας (Video)Ένας αστυνομικός στη Ρωσία μέλος της επίλεκτης αντιτρομοκρατικής ομάδας της αστυνομίας βρήκε έναν πρωτότυπο αλλά και επικίνδυνο τρόπο όχι μόνο να
δείξει πόσο αγαπά τη σύντροφο του, αλλά και να της κάνει πρόταση γάμου.
Σε συνεννόηση με την ομάδα του, και πάντα φορώντας κουκούλες full face, σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η κοπέλα του για έλεγχο. Με τα όπλα προτεταμένα να τη σημαδεύουν και με άγριες εντολές της ζήτησαν να κατέβει από το όχημα.
Η γυναίκα τρομοκρατημένη υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών. Ένας από αυτούς (και ενώ οι άλλοι την σημάδευαν) την πρόσταξε να ακουμπήσει τα χέρια της στο καπό για σωματικό έλεγχο.
Ένας άλλος ανοίγει το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου όπου από πριν ο ερωτευμένος αστυνομικός είχε βάλει μπαλόνια. Η γυναίκα έχει χαμηλώσει το κεφάλι και δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται, μέχρι που της δίνουν τα μπαλόνια. Οι αστυνομικοί χαμογελούν και βγάζουν τις μάσκες, και φυσικά σταματούν να τη σημαδεύουν.
Η γυναίκα τρέμει από το φόβο της και ο σύντροφος της βγάζει και εκείνος τη μάσκα, γονατίζει και προτάσσει το δαχτυλίδι του γάμου. Όταν εκείνη συνειδητοποιεί ότι βιώνει μια πρόταση γάμου κλαίει χαμογελά και τον φιλά.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις