Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Έτοιμη η προκήρυξη για μόνιμους στα ΕΛΤΑ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Έτοιμη η προκήρυξη για μόνιμους στα ΕΛΤΑ ΕΛΤΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Έτοιμη η προκήρυξη για μόνιμους στα ΕΛΤΑ Share Like us Tweet Follow us Plus One Έτοιμη η προκήρυξη για μόνιμους στα ΕΛΤΑ Ετοιμη προς έκδοση είναι η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για
36 προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ. Το σχετικό αίτημα του φορέα έχει εγκριθεί ήδη από το ΑΣΕΠ και η προκήρυξη με αριθμό 2Κ/2016 θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο από μέρα σε μέρα.

Ολες οι θέσεις σύμφωνα με το «Εθνος» αφορούν την ειδικότητα των Διανομέων, για την οποία οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, καθώς και να διαθέτουν άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α (σταδιακής πρόσβασης), η οποία να είναι σε ισχύ. 

Η πρόσληψη των μονίμων υπαλλήλων ήταν επιτακτική για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα οποία εδώ και χρόνια καλύπτουν τις έκτακτες ανάγκες τους μόνο με εποχικό προσωπικό (συμβάσεις 4 έως 8 μηνών). Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το σωματείο τους «τα υφιστάμενα κενά στη διανομή, αλλά και τα νέα τα οποία δημιουργούνται μέρα με την ημέρα, όχι μόνο έχουν επιβαρύνει την ποιότητα των ταχυδρομικών υπηρεσιών, αλλά έχουν κάνει την εργασιακή καθημερινότητα των ταχυδρόμων αφόρητη».

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις