Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Φονική πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Ρωσία

Τα θύματα έχασαν τη ζωή τους όταν καταπλακώθηκαν από τη στέγη η οποία κατέρρευσε. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά πέντε ώρες μετά.


Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στην ανατολική Μόσχα και κατέρρευσε η στέγη, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.


"Σύμφωνα με τους ερευνητές, μια έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων έπιασε φωτιά σε ένα από τα βιομηχανικά κτίρια της οδού Στρομίνκα στη Μόσχα, προκαλώντας την κατάρρευση της στέγης", ανακοίνωσε η Γιούλια Ιβάνοβα, εκπρόσωπος στο τοπικό τμήμα της ρωσικής Επιτροπής Έρευνας.

Τα θύματα έχασαν τη ζωή τους όταν καταπλακώθηκαν από τη στέγη. "Οι σοροί 11 ανθρώπων βρέθηκαν όταν η φωτιά έσβησε", πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Τα θύματα ήταν μετανάστες εργάτες που απασχολούνταν στο εργοστάσιο ετοίμων ενδυμάτων, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ρωσία - Μόσχα - φωτιά - εργοστάσιο
Το υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων αρχικά είχε ανακοινώσει πως δεν υπήρχαν θύματα, πριν οι ερευνητές αναφέρουν τον εντοπισμό νεκρών στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς η οποία εκδηλώθηκε αργά χθες βράδυ και έσβησε πέντε ώρες μετά, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σύμφωνα με τους ερευνητές. 
Η Επιτροπή Έρευνας ανακοίνωσε σήμερα ότι διενεργεί ποινική έρευνα για να διαπιστωθεί αν η καταστροφή οφείλεται σε πυρκαγιά ή εμπρησμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις