Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Κερδίζει 9.000 λίρες την εβδομάδα ως σωσίας της Κέιτ Μίντλετον (Photo)


Η Χέιντι Άγκαν είναι μια από τις σωσίες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ και κερδίζει περίπου 9,000 λίρες Αγγλίας την εβδομάδα.

Η Χέιντι δούλευε ως σερβιτόρα σε τοπικό κατάστημα στο Κόρμπι τον Νοέμβριο του 2010 όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Όταν το πρόσωπο της Κέιτ άρχισε να εμφανίζεται παντού αρκετοί από τους πελάτες του εστιατορίου όπου δούλευε η Χέιντι σχολίαζαν την ομοιότητά τους.
«Το Φεβρουάριο του 2012, 10 μήνες μετά τον βασιλικό γάμο, οι πελάτες στο εστιατόριο είχαν αρχίσει να μου ζητούν να βγούμε μαζί φωτογραφίες και αρκετοί ζητούσαν να τους σερβίρω εγώ. Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι θα μπορούσαν να βγάλω χρήματα ως σωσίας της Κέιτ. Παραιτήθηκα και άρχισα να δουλεύω ως σωσία της» δηλώνει η Χέιντι.
Όπως η ίδια είπε επικοινώνησε με ανάλογα πρακτορεία που ειδικεύονται σε σωσίες διάσημων προσώπων και έκλεισε την πρώτη της δουλειά ως σωσίας λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ενώόπως λέει η ίδια μελέτησε πολλές εικόνες και βίντεο με τη Κέιτ ώστε να μπορέσει να μιμηθεί με ακρίβεια τις εκφράσεις της. Μια δουλειά μπορεί να της αποφέρει από 500 μέχρι και 3000 λίρες, ενώ εβδομαδιαία έχει περίπου τρεις δουλειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις