Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Άνοιγμα για ρωσικά ελικόπτερα στην ιαπωνική αγορά

Η ρωσική εταιρία που ελέγχει τη σχεδίαση και κατασκευή ελικοπτέρων στη Ρωσική Ομοσπονδία, η Russian Helicopters, εξέφρασε την ελπίδα ανοίγματος
επιχειρηματικών ευκαιριών στην ιαπωνική αγορά, αναφέροντας ότι τα προϊόντα της είναι ιδανικά για τη γεωγραφική διαμόρφωση της Ιαπωνίας.

Τα ελικόπτερα που προτείνονται στους Ιάπωνες είναι αυτά του σχεδιαστικού γραφείου Καμόφ (Kamov Design Bureau) και πιο συγκεκριμένα αφορούν τα Ka-3211BC και Ka-226T, τα οποία, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, έχουν αποδείξει την επιχειρησιακή τους αξιοπιστία σε παρόμοιες κλιματολογικές συνθήκες στη Νοτιοανατολική Ασία.

Τα Ка-32A11BC είναι ελικόπτερα πολλαπλών ρόλων που χρησιμοποιούνται στην κατάσβεση πυρκαγιών, αλλά και σε ρόλους έρευνας και διάσωσης, ενώ επιχειρούν σε πολλές χώρες της υφηλίου, όπως η Αυστρία, η Βραζιλία, η Ισπανία, ο Καναδάς, η Κίνα, η Πορτογαλία, η Ελβετία και η Νότια Κορέα.

Τα Ka-226T είναι ελαφρά ελικόπτερα πολλαπλών ρόλων, έκδοχα των ελικοπτέρων Ka-226. Οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι έχουν εξαιρετική ικανότητα εκτέλεσης ελιγμών και μπορούν εύκολα να προσγειωθούν σε ελάχιστο χώρο, κάτι το οποίο τα καθιστά κατάλληλα τόσο για επιχειρησιακή αξιοποίηση σε αστικό περιβάλλον, καθώς επίσης και σε ορεινό.

Στην προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας της Russian Helicopters στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, η εταιρία είναι χορηγός επιχειρηματικού ρωσοϊαπωνικού σεμιναρίου που διοργανώνεται στο Τόκιο, πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, σήμερα και αύριο, με τίτλο «Εμπόριο και Βιομηχανικός Διάλογος Ρωσίας-Ιαπωνίας» (Trade and Industrial Dialogue Russia – Japan), στο οποίο παρίσταται ο Ρώσος υπουργός Βιομηχανίας, Ντένις Μαντούροφ.
defence-point.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις