Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Χώρισαν Ιρίνα- Κούπερ λόγω… της μαμάς του!

Δεν άντεξε να ζει μαζί της. Ούτε η μαμά του Κούπερ ενέκρινε την Σάικ για μέλλουσα νύφη της. Σύμφωνα με το περιβάλλον της Ρωσίδας καλλονής, έχει βρει ήδη παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά.

Άδοξο τέλος είχε ο έρωτας της Ιρίνα Σάικ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ παρά τα σενάρια που τους ήθελαν να παντρεύονται μέσα στο καλοκαίρι.

Το 2016 δεν αποδείχθηκε τυχερό για την καλλονή Ρωσίδα και τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, αφού χώρισαν τις πρώτες μέρες του χρόνου.
Η αιτία; Η μαμά του Κούπερ.
Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο οι διακοπές των Χριστουγέννων ήταν ένα κρας τεστ για τη σχέση τους αφού η παρουσία της μητέρας του ηθοποιού προκάλεσε όλα τα προβλήματα.
Όπως αναφέρει το περιβάλλον της Ιρίνα Σάικ, η μητέρα του Κούπερ δεν έβλεπε με καλό μάτι το γεγονός ότι ο γιος της ασχολούνταν αποκλειστικά με την Ρωσίδα.
Μπράντλεϊ Κούπερ - Γκλόρια Κούπερ
Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν την ενέκρινε για σύντροφο του γιου της και μέλλουσα νύφη της.
Η Σάικ φαίνεται πως δεν άντεχε το γεγονός πως σε κάθε απόδραση τους με τον Κούπερ ήταν μαζί τους και μητέρα του, γεγονός που οδηγούσε το λαμπερό ζευγάρι  να καβγαδίζει συνεχώς.
Μπράντλεϊ Κούπερ - Ιρίνα Σάικ
Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων οι τσακωμοί ήταν εντονότεροι με αποτέλεσμα το ζευγάρι να δώσει τέλος στη σχέση του.
Η Ιρίνα όμως, σύμφωνα με την ίδιες πηγές από το στενό της περιβάλλον βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του μοντέλου Στέφεν Τζέιμς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις